justyna612
Fanka BB :)
Podobnie robi się z Odrą, coraz więcej u nich zachorowańUkraincy naprawde maja bardzo czesto gruzlice. Nie pisze tego. zlosliwie, czy z powodu niecheci. Ale u nichto norma i xhoroba zbiera spore zniwo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podobnie robi się z Odrą, coraz więcej u nich zachorowańUkraincy naprawde maja bardzo czesto gruzlice. Nie pisze tego. zlosliwie, czy z powodu niecheci. Ale u nichto norma i xhoroba zbiera spore zniwo.
Co to jest nop?
Ukraincy naprawde maja bardzo czesto gruzlice. Nie pisze tego. zlosliwie, czy z powodu niecheci. Ale u nichto norma i xhoroba zbiera spore zniwo.
Ja byłam szczepiona a i tak mnie dorwala i teraz wyszly mi przeciwciala.Tak samo różyczka u dziewczynki, ja się ciesze że mam szczepionkę. Zachorowanie w ciąży jest bardzo groźne dla płodu.
Moim zdaniem do wszystkiego należy podchodzić z głową i umiarem. Nie mówię,ze ktoś jest głupi bo szczepi albo dlatego,ze nie szczepi. Mnie denerwuje właśnie to ślepe upieranie sie przy swoim bez wiedzy jakiejkolwiek. Bo w tv mowili,bo inne mamy,bo dają za darmo(to chyba najgorsze).Moje dzieci szczepie. Ale nie slepo i bo kaza.
Nie ma opcji bym zaszczepila dziecko, jesli jest chociaz cien szansy, ze ktos w otoczeniu moze byc chory.
Mnie osobiscie ruch antyszczepionkowy przeraza. Znam sporo osob anty, wiekszosc z nich nie ma w ogole pojecia o niczym, tylko przytaczaja jakies badania (niepotwierdzone a nawet obalone) i tworza z tego swoja religie. Ale faktem jest, ze cbodzi o.. 'kase'
Mieszkam obecnie w malym. miescie, u nas ciezko o prace. W okolicznych wsiach sa piekarnie, ubojnie, pieczarkarnie i ogolnie przetworstwo owocowo - warzywne.
Nie oplaca sie zatrudniac Polakow, doslownie zalali nas tu Ukraincy. Ich stan zdrowia czesto jest naprawde kiepski.