NaturalnaMama
Fanka BB :)
No ja znowu mam tak, że zdrobnienie spoko, ale Ryszard już nie bo z Kaliszem mi się kojarzy...
Mi się Rysio bardziej podoba...zdecydowanie [emoji1]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi się Rysio bardziej podoba...zdecydowanie [emoji1]
Wiem o czym mówiszA co mi się śniło po weselu hoho.
Miałam sen erotyczny.
Na weselu była taka atrakcyjna blond rosjanka. Wyglądała jak rosjanka.
Śniło mi się, że przyszła do nas do pokoju i zadowalałam ją po francusku.
Miałam tak silny orgazm, że się wybudzilam!
Tak tak samoistny przez sen !
Szok !
Później jak ja widziałam na poprawinach to było mi głupio :-(
Co ta ciąża ze mną robi![]()
A mi z Klanem [emoji23]No ja znowu mam tak, że zdrobnienie spoko, ale Ryszard już nie bo z Kaliszem mi się kojarzy...
O to jest ktoś później niż ja jutro. O godzinkęWitajcie.
Ja przeżyłam jakoś te kilka dni...cieszę się że mam to już za sobą. Wprawić komunię dziecka w domu będąc w ciąży w 5 miesiącu...[emoji32][emoji32][emoji32] to włosy dęba stają.
Oczywiście miło że wszyscy pomagali...jedzonko chwalili bardzo...A że goście siedzieli od mniej więcej 11.30 do 20 [emoji1][emoji1][emoji1] to chyba było im u nas dobrze. Atmosfera się udała...naprawdę było miło i wesoło.
Sforsowałam się trochę [emoji58] mąż pomagał bardzo...każdy pomagał ale i tak...wiadomo dużo do ogarnięcia mimo wszystko. No brzunio bolał często...napinał się...musiałam leżeć, odpoczywać itd. Teaz już wiem co to za dyskomfort z tymi hemoroidami [emoji853].
Jutro mam badania połówkowe na 20...i będzie to 22t. i 3 dni. [emoji1]
Odpoczywam i sprzątam na raty...
Pozdrawiam serdecznie
Ja tez mialam i tez dochodzilam przez sen [emoji23][emoji23][emoji85]Ja
Wiem o czym mówiszmiałam takie sny w pierwszych miesiącach
![]()
A mi z Klanem [emoji23]
A mi jedno i drugie [emoji85]No ja znowu mam tak, że zdrobnienie spoko, ale Ryszard już nie bo z Kaliszem mi się kojarzy...
Gratulacje [emoji7]Dziewczyna!
Extra! Jak dla mnie układ marzeń wpierw chłopak, a druga dziewczynkaDziewczyna!