Nesbitt33
Fanka BB :)
Tez mysle nad Oskarem jesli bedzie chlopak! [emoji1] pod uwage biore jeszcze Kamil [emoji4]Mozna pisac, zdecydowalam bedzie OSKAR [emoji3][emoji3][emoji173]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez mysle nad Oskarem jesli bedzie chlopak! [emoji1] pod uwage biore jeszcze Kamil [emoji4]Mozna pisac, zdecydowalam bedzie OSKAR [emoji3][emoji3][emoji173]
Ktos się widać zamyśliłZdaje sie,że u Ciebie Tymon,tak mi coś świta bo imie mi bliskie...
Z tym Tymoteuszem to pojechali po całosci![]()
Brałam pod uwagę to imię, ale mieliśmy w rodzinie jednego... I nie zostawił po sobie dobrych wspomnień niestety :/A może Gustaw. Gucio
Imiona na pewno fajne. Ale z oskarem pracowałam to straszny nie rób mi się trafił, a Kamil mi siebkojarzy z osobą nie potrafiaca podejmować decyzji... jak mój były [emoji23]Tez mysle nad Oskarem jesli bedzie chlopak! [emoji1] pod uwage biore jeszcze Kamil [emoji4]
U nas też miał być Tymon,nie Tymoteusz-za długie i do nazwiska by nie pasowało. Ja to zawsze wyobrażam sobie synka jako dorosłego mężczyznę,do którego ludzie mówią "Panie Tymonie...",ale będzie w końcu "Panie Szymonie.."Ktos się widać zamyśliłTymoteusz już mi się nie podoba... Tymon fajnie bo krótkie a Tymoteusz to jak Amadeusz czy inne takie wydumane
![]()
A ja nie mogę się jakoś przyzwyczaić że dziewczyna ma być.... No cały czas w głowie, że może jeszcze siurak urośnie![]()
Jak Ci zięcia przyprowadzi to sie przyzwyczaiszA ja nie mogę się jakoś przyzwyczaić że dziewczyna ma być.... No cały czas w głowie, że może jeszcze siurak urośnie![]()