mewa416
Fanka BB :)
A mnie się właśnie Tymoteusz bardzo podoba zamiast Tymona. Brzmi tak dostojniej. Tymon 'Kowalski' brzmi trochę jak robotnik, a Tymoteusz 'Kowalski' jak doktor. Takie skojarzenie dziwne mam.
Każdy ma inaczej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mnie się właśnie Tymoteusz bardzo podoba zamiast Tymona. Brzmi tak dostojniej. Tymon 'Kowalski' brzmi trochę jak robotnik, a Tymoteusz 'Kowalski' jak doktor. Takie skojarzenie dziwne mam.
WitamyHej hej
Mam termin na 7.10
Jestem mamą czteroletniego Antosia. Podobno szykuje mu się brat
Witajcie
Super, wspaniałe wieściJa juz po usg polowkowym. Szymek zdrowy i bardzo ruchliwy.wszystko idealnie.
U mnie Liwia [emoji14]Dopisuje te imiona i mam tak : Miłosz, Hania, Oskar, Kazik, Jerzy (chyba ze sie Aga rozmyslilas?), Pola, dwoch Szymonow, Liwie (Emol, bo wiem ze jeszcze jedna bedziemy mialy, ale nie pamietam u kogo[emoji85]). Co jeszcze podopisywac?
Super, wspaniałe wieściA jaki poważny na zdjęciu
![]()
Gdzieś wyczytałam (bo ciągle mam nadzieję ze moje dzieci będą miały jeszcze czarne wlosy za Tata a nie ciemny blond za mną [emoji23] ) ze mogą się zmieniać do 7 lat. Oczy podobno do 3 (my mamy brąz i synek starszy też, a młodszy narazie szare i nie chcą się zmienić)
Ja sie waham co do imienia, jeszcze do konca tego nie czuje, najgorzej ze podobaja mi sie te popularne[emoji5] Franek,Janek, Filip. Takze dam znac jak sie zdecydujemy [emoji6]
Nie no...wiem, ze piekne [emoji16] Janusza i Cipka tez nie wezmiemy...[emoji5] w zasadzie to nie wiem na ile sa popularne te imiona, bo nie mam stycznosci z dziecmi,tyle co w rankingach podpatrze. Franek na razie nr.1, troche bedzie mial z nazwiskiem do podpisywania jak wybierzemy, ale trudno, bedzie cwiczyl pisaniePrzecież to są piękne piękne imiona! Najgorzej jakby Wam się podobały tylko Bryan, Rufus i Wiesław (takie na poczekaniu)![]()