Otoona
Fanka BB :)
Witaj [emoji4]. Mój Wojtuś też będzie miał brata [emoji4].Hej hej
Mam termin na 7.10
Jestem mamą czteroletniego Antosia. Podobno szykuje mu się brat
Witajcie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj [emoji4]. Mój Wojtuś też będzie miał brata [emoji4].Hej hej
Mam termin na 7.10
Witajcie
Ja sie delikatnie sugeruje tym:Nie no...wiem, ze piekne [emoji16] Janusza i Cipka tez nie wezmiemy...[emoji5] w zasadzie to nie wiem na ile sa popularne te imiona, bo nie mam stycznosci z dziecmi,tyle co w rankingach podpatrze. Franek na razie nr.1, troche bedzie mial z nazwiskiem do podpisywania jak wybierzemy, ale trudno, bedzie cwiczyl pisanie![]()
Dopisuje te imiona i mam tak : Miłosz, Hania, Oskar, Kazik, Jerzy (chyba ze sie Aga rozmyslilas?), Pola, dwoch Szymonow, Liwie (Emol, bo wiem ze jeszcze jedna bedziemy mialy, ale nie pamietam u kogo[emoji85]). Co jeszcze podopisywac?
Ja nawet nie delikatnie [emoji14] pierwsze 20 od razu odpadloJa sie delikatnie sugeruje tym:
Link do: Statystyka imion za 2017 rok - podsumowanie - Ministerstwo Cyfryzacji
Chyba bym brała Jurka z tych dwóchU mnie będzie albo Jerzy albo Tadeusz . Tadek. :-) I czasami pojedynczo sobie rzucimy imieniem czy na się podoba :-)
Ale prowadzi Jurek . Tadek tuż za nim.
Ja mialam babcie Teodore [emoji3] zawsze byla babcia Tosia [emoji3][emoji4]Ja nawet nie delikatnie [emoji14] pierwsze 20 od razu odpadlo
Przy córce też sprawdzałam statystyki, wtedy Marcelina była na 43 miejscu
Mi się jeszcze podoba Teo. Ale z nazwiskiem na trzy litery w ogóle nie gra i mieliśmy takiego bardzo nieogarnietego wiejskiego wujka na którego wszyscy mówili Tełoś, więc za bardzo mi się kojarzy. I chociaż on był Teodor to dalej mi ten Tełoś w głowie siedzi [emoji23]
Oskar na 29 miejscu [emoji106][emoji173]Ja nawet nie delikatnie [emoji14] pierwsze 20 od razu odpadlo
Przy córce też sprawdzałam statystyki, wtedy Marcelina była na 43 miejscu
Mi się jeszcze podoba Teo. Ale z nazwiskiem na trzy litery w ogóle nie gra i mieliśmy takiego bardzo nieogarnietego wiejskiego wujka na którego wszyscy mówili Tełoś, więc za bardzo mi się kojarzy. I chociaż on był Teodor to dalej mi ten Tełoś w głowie siedzi [emoji23]
To dla mnie Tadeusz jakos lepiej, nie wiem, takie odczucia mam [emoji3]Chyba bym brała Jurka z tych dwóchJerzyk jest fajny. Tadziu też, ale zaraz mam w głowie ten krzyk z miodowych lat 'Tadzik!' [emoji23]
WitajHej hej
Mam termin na 7.10
Witajcie
Słodziak [emoji173] gratulujęJa juz po usg polowkowym. Szymek zdrowy i bardzo ruchliwy.wszystko idealnie.