reklama

Październikowe mamy 2018

Ja mam 2 braci i nigdy siostry nie chcialam miec hehe. Jestem najmłodsza [emoji4]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam dwóch braci i siostrę i uwielbiam moja duża rodzine. Siostra jest 12 lat młodsza- był czas ze ciężko nam było się dogadać, a teraz na kawę i ploteczki razem chodzimy[emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Możesz trochę przybliżyć temat

Ja jestem w niepewności bo na ostatnim usg nie było pęcherzyka, wizytę mam 19
Moja ginekolog powiedziała że może to być ciąża pozamaczna
Dlatego pytam o co chodzi u Ciebie?

Nie czytam na forach o tym żeby nie zwariować

I wierzę że będzie dzidziuś na miejscu.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pozytywne myślenie w naszym przypadku jest teraz najważniejsze! Ja zrobiłam test 3 dni przed @ i wyszła piękna krecha, ale wczoraj zaczęłam czytać o ciąży biochemicznej, pozamacicznej i tez się zestresowałam. Po co nam ten stres. Cieszmy się i bądźmy dobrej myśli, ryzyko ze coś pójdzie nie tak zawsze jest, ale liczy się tu i teraz. Jesteśmy częścią tego forum - wiec jest dobrze [emoji122][emoji106]

Cześć dziewczyny mam 3 letniego synka i drugi cykl staramy się o następne dziecko. Dzisiaj jest 29 dc test o czułości 25 pokazuje bladą druga kreskę. Jestem dobrej myśli że zostanę z Wami na dłużej. Wcześniej przed terminem @ robiłam testy te z czułością 10 pokazywały bladą kreskę a te z czułością 25 nic nie pokazyway. Totalnie świruje ale to czekanie mnie wykończy.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny mam 3 letniego synka i drugi cykl staramy się o następne dziecko. Dzisiaj jest 29 dc test o czułości 25 pokazuje bladą druga kreskę. Jestem dobrej myśli że zostanę z Wami na dłużej. Wcześniej przed terminem @ robiłam testy te z czułością 10 pokazywały bladą kreskę a te z czułością 25 nic nie pokazyway. Totalnie świruje ale to czekanie mnie wykończy.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymamy kciuki!!

Witamy w klubie
emoji846.png
emoji106.png
powiem Wam dziewczyny, ze dla mnie decyzja o trzecim dziecku tez była trudna- my marzyliśmy o tym, ale wiem, ze nasi rodzice z dużym dystansem podchodzą do tego. Ciagle słyszymy tylko jak to nam dobrze, ze dzieci mamy odchowane i nie musimy w pieluchach siedzieć. Teraz to tylko na karierze się skupić.. ale to nie jest dla nas żadna wartością, dla nas dom i rodzina sa najważniejsze. Dlatego bez kibicowania najbliższych postanowiliśmy ze będziemy mieć maluszka - na pomoc z ich strony się nie nastawiamy

U nas rozstanie z pieluchą przebiegło w sumie niedawno bo córeczka jeszcze dwa miesiące temu dostawała pampersa na noc. Ale ja zdążyłam już dawno wrócić do pracy, "odpocząć" od siedzenia w domu (szczerze mówiąc dla mnie to było doświadczenie bardziej wykańczające psychicznie niż praca) i zawsze chciałam mieć trójkę... Kariera też jest ważna dla mnie. Ale na pracę mam jeszcze 20 lat a na dziecko to już ostatni moment.I tak świruję z powodu zagrożeń dla ciąży w późnym wieku, jeśli ta ciąża się rozwinie to planuję amniopunkcję tak czy siak. A wy?

A co do wsparcia to moja mama wie że chcę mieć więcej dzieci i popiera z całych sił, mam też duże wsparcie w siostrze i znajomych z trójeczką dzieci, więc nie spodziewam się przykrych komentarzy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry