reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Co do wozkow to ma ktoś, lub słyszał jakies opinie o :
Adamex Barletta
Bebetto Holland
Coletto Florino Carbon

Zastanawiam się nad którymś z tych trzech.
Chyba , ze macie cos innego w podobnym stylu do zaoferowania to chętnie się dowiem ;)

Niestety nie wiem czy byl poruszany temat tych wozkow , bo jak wcześniej juz napisalam co cofne sie na strony które mnie ominęły to mnie wyrzuca :(

Ominęło mnie tyle, bo się urlopowalam, w górach ;) polecam każdej poki mamy siły!
Bebetto holland ma koleżanka jest bardzo zadowolona z tego wózka. Ma głęboką gondole i mocno zamykaną budke co jest ważne. Ładnie wyglądają te wózki

Adamex neonex alfa :)
A to chyba ten najnowszy ?
Ja planuje kupić używany, bo to i tak w sumie "na chwilę" a potem jakas nowa fajna lekka spacerówke, no te z 3w1 podobno beznadziejne.
Z używanych w mojej okolicy takiego nie ma ale będę obserwować moze akurat ktoś będzie chciał odsprzedac , często u mnie na gwarancji jeszcze odsprzedaja. A mogę wiedzieć co sklonilo Cię do zakupy akurat tego modelu? Bo ja juz jestem co raz głupsza im wiecej czytam opini na temat różnych wozkow :(

Bebetto holland ma koleżanka jest bardzo zadowolona z tego wózka. Ma głęboką gondole i mocno zamykaną budke co jest ważne. Ładnie wyglądają te wózki
A czy ze spacerówki tez korzystała? Ja raczej pewnie i tak będę później kupowac inna, ale czy ewentualnie na początek jest ok ? Roznie sie słyszy o tych spacerowkach z zestawów 3w1

Co do wozkow to ma ktoś, lub słyszał jakies opinie o :
Adamex Barletta
Bebetto Holland
Coletto Florino Carbon

Zastanawiam się nad którymś z tych trzech.
Chyba , ze macie cos innego w podobnym stylu do zaoferowania to chętnie się dowiem ;)

Niestety nie wiem czy byl poruszany temat tych wozkow , bo jak wcześniej juz napisalam co cofne sie na strony które mnie ominęły to mnie wyrzuca :(

Ominęło mnie tyle, bo się urlopowalam, w górach ;) polecam każdej poki mamy siły!
Barletta genialna,podwojna amortyzacja...super. My na początku wybralismy właśnie ten model,ale że od koleżanki trafił sie nowka neonex,to zostal ten.
Musicie iść do sklepu i pomacac,pobujac a nawet troche pojeździć pi sklepie,najlepiej po progach:)

A to chyba ten najnowszy ?
Ja planuje kupić używany, bo to i tak w sumie "na chwilę" a potem jakas nowa fajna lekka spacerówke, no te z 3w1 podobno beznadziejne.
Z używanych w mojej okolicy takiego nie ma ale będę obserwować moze akurat ktoś będzie chciał odsprzedac , często u mnie na gwarancji jeszcze odsprzedaja. A mogę wiedzieć co sklonilo Cię do zakupy akurat tego modelu? Bo ja juz jestem co raz głupsza im wiecej czytam opini na temat różnych wozkow :(
My kupiliśmy nowy jako uzywany. Koleżanka kupila,odbyla dwa spacery i okazało się,ze jej do auta się nie miesci.
To jest 2w1,jesteśmy raczej przeciwni tym fotelikom z zestawów :)

My kupiliśmy nowy jako uzywany. Koleżanka kupila,odbyla dwa spacery i okazało się,ze jej do auta się nie miesci.
To jest 2w1,jesteśmy raczej przeciwni tym fotelikom z zestawów :)

No tak ka tez raczej zakładam, ze fotelik bedzie taki, zeby dało się do zamontować ale na pewno taki który ma testy i certyfikaty ;) wiem, ze do tych wozkow pasują różne foteliki to tez jest plusem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry