reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
A czy ze spacerówki tez korzystała? Ja raczej pewnie i tak będę później kupowac inna, ale czy ewentualnie na początek jest ok ? Roznie sie słyszy o tych spacerowkach z zestawów 3w1

To nie lepiej od razu kupić wózek z taka spacerówka jaka Ci się podoba ? Czyli wózek z lekka fajna spacerówka składająca się razem ze stelażem i wziąć zestaw z gondola ? Przecież jest masa takich.

Mutsy, cybexy, stokke, joie, quinny, joolz

A to chyba ten najnowszy ?
Ja planuje kupić używany, bo to i tak w sumie "na chwilę" a potem jakas nowa fajna lekka spacerówke, no te z 3w1 podobno beznadziejne.
Z używanych w mojej okolicy takiego nie ma ale będę obserwować moze akurat ktoś będzie chciał odsprzedac , często u mnie na gwarancji jeszcze odsprzedaja. A mogę wiedzieć co sklonilo Cię do zakupy akurat tego modelu? Bo ja juz jestem co raz głupsza im wiecej czytam opini na temat różnych wozkow :(
My też chcemy kupić używany - bardzo podoba mi się Tutek Grander Play, znajoma ma i jest zadowolona. Na wiosnę i lato i tak będę chciała spacerówkę

To nie lepiej od razu kupić wózek z taka spacerówka jaka Ci się podoba ? Czyli wózek z lekka fajna spacerówka składająca się razem ze stelażem i wziąć zestaw z gondola ? Przecież jest masa takich.

Mutsy, cybexy, stokke, joie, quinny, joolz
Ja nie mówię, ze spacerówki z tych "moich" model i mi sie nie podobają, ale nie jestem przekonana czy są Ok, bo różne opinie sie słyszy. Jednak z tych wozkow co nazwy podalas to zupełnie inne niż mi sie podobają i poza tym niektóre są drogie nawet jak na używane.

Ale będę je obserwować moze cos sie trafi.

reklama
My też chcemy kupić używany - bardzo podoba mi się Tutek Grander Play, znajoma ma i jest zadowolona. Na wiosnę i lato i tak będę chciała spacerówkę
Widzialam kilka ofert , ale o firmie nic nie słyszałam i nie byłam przekonana. U mnie e okolicy występują w wersjach bardzo kolorowych, a ja jednak preferuję odcienie szarości z ewentualnie kolorowym.dodatkiem ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry