Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacjejaki już duży chłopczyk
![]()
Moj jak mial 1.5 roku to juz nie chcial w wozku jezdzic, w sumie czesto z placzem go tam wsadzalam, bo byla zima i tez nie chcialo mi sie 100 metrow isc przez godzine [emoji14] na wiosne odpuscilam wozek, znaczy na poczatku bralam, on szedl a ja pchalam wozek, po kilku spacerach stwierdzilam ze to bezsensu [emoji14] i nigdy mlody nie wolal na receJa poki co wozkow nie ogladam. Po cichu licze, ze taki 3w1 dostane po bratanku...ale wlasnie nie wiem czy sie nie przelicze[emoji5] on bedzie mial prawie 2latka w pazdzierniku i teraz pytanie czy takie dziecko jezdzi jeszcze w spacerowce terenowce...maja tez lekka spacerowke, ktora uzywaja na co dzien. Musze chyba.poruszyc ten temat, bo jak nie dostane to widze, ze niemaly.wydatek mnie czeka[emoji5]
U mnie tak samo. Młody wiedział że na ręce go nie wezmęMoj jak mial 1.5 roku to juz nie chcial w wozku jezdzic, w sumie czesto z placzem go tam wsadzalam, bo byla zima i tez nie chcialo mi sie 100 metrow isc przez godzine [emoji14] na wiosne odpuscilam wozek, znaczy na poczatku bralam, on szedl a ja pchalam wozek, po kilku spacerach stwierdzilam ze to bezsensu [emoji14] i nigdy mlody nie wolal na receznaczy nie do mnie, bo wiedzial ze ja go nosic nie bede, ale do tatusia chetnie chodzil [emoji23]
Super, gratulacje! Waga już całkiem przyzwoitaDziewczyny, jestem już po polowkowym i wizycie. Wszystko ok. Szyjka w porządku, łożysko przylega. Chłopczyk pozostanie chłopczykiem :-) dzisiaj 21+4, waga 456g.
Pomiary ok. Ale termin przesunął mi się na koniec września z początku października
Następna wizyta za miesiąc Mam brać magnez na twarniejący brzuszek.
Zjadlabym [emoji7]U mnie na kolację pierogi z czereśniamimniam Zobacz załącznik 859050
Dziewczyny, jestem już po polowkowym i wizycie. Wszystko ok. Szyjka w porządku, łożysko przylega. Chłopczyk pozostanie chłopczykiem :-) dzisiaj 21+4, waga 456g.
Pomiary ok. Ale termin przesunął mi się na koniec września z początku października
Następna wizyta za miesiąc Mam brać magnez na twarniejący brzuszek.