• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ważne żeby zgłosić się wcześniej ze skierowaniem, szpital albo przychodnia nie wszędzie mają na stanie i powiedzieć kiedy chce się przyjść. Można telefonicznie. Tylko musi być zaświadczenie i skierowanie do podania. Plus aktualne badania że nie stwierdzono przeciwciał w krwi.

O dzieki. Widzisz niby cos tam wiem, a jednak ucze sie caly czas. Niby trzecia ciaza a znowcos nowego.

Hmm. 20+4 dziś i dalej cisza ... W sensie nie czuje ruchów synka... Kilka razy tylko było jakieś muśnięcie skrzydełek motylka... Ciekawe kiedy się u mnie zacznie... Tak 2 tygodnie myślę daje Sobie ale potem to już chyba na bank powinnam czuć... :confused::baffled:

#imie dla synka...help

Wasze typy :

1. Jan , Jaś , Janek , Jasiek ( typ męża i dla niego nie ma innego )

2. Wiktor , Wiktorek.

3. Filip , Filipek

Puki co te 3 się powtarzają... :-D:-D:-D

Chyba bym brała Wiktora, ale u mnie odpadają imiona, które są mega popularne, a Jaś i Filip takie są. Więc to jedyny argument :)
Hmm. 20+4 dziś i dalej cisza ... W sensie nie czuje ruchów synka... Kilka razy tylko było jakieś muśnięcie skrzydełek motylka... Ciekawe kiedy się u mnie zacznie... Tak 2 tygodnie myślę daje Sobie ale potem to już chyba na bank powinnam czuć... :confused::baffled:

#imie dla synka...help

Wasze typy :

2. Wiktor , Wiktorek.

3. Filip , Filipek

#imie dla synka...help

Wasze typy :

2. Wiktor , Wiktorek.

3. Filip , Filipek

Ja z tych 3 wybrałabym Wiktora.

#imie dla synka...help

Wasze typy :

2. Wiktor , Wiktorek.

3. Filip , Filipek

U mnie wszystkie odpadaja wlasnie podobnie jak u NaturalnejMamy za popularnosc.
Ladne jest Filip ale u mnie mnóstwo Filipow biega.
Wiktora tez od zawsze chcialam ale przeszlo mi.

Jas, popularny i nie lubie "starych" imion :)

A Wasze chłopaki mają już imiona ? Może coś ktoś rzuci ? Wiem każdy ma inny gust rozumiem i szanuje , ale nie wiedziałam że taki będzie problem u Nas z imieniem ...

Trochę mnie zainspirowałyście tymi kilogramami...
Sprawdziłam, że w pierwszej startowałam z 59kg w 20t miałam 62kg
Teraz start 58kg a w 20t mam 64kg.
Czyli dwa razy więcej mnie przybyło niż wtedy :/
W pierwszej ciąży dobiłam do 72kg oby teraz nie było więcej...muszę zacząć się pilnować chociaż nie podjadam jakoś za dużo i codziennie w pracy w ruchu więc chyba nic więcej nie mogę zrobić w tym temacie :(

reklama
Moj synek jest nadal bezimienny bo nastawialismy się że będzie Marzenką.
Pozniej podobało mi się Karol i Filip ale to pierwsze odpada bo nie pasuje do nazwiska a drugie jest bardzo popularne.

A Wasze chłopaki mają już imiona ? Może coś ktoś rzuci ? Wiem każdy ma inny gust rozumiem i szanuje , ale nie wiedziałam że taki będzie problem u Nas z imieniem ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry