1
174974
Gość
Dzięki dziewczyny, teraz jeśli się uda to termin OM wyjdzie 17 listopada. Oby... Tak bardzo byśmy chcieli...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki dziewczyny, teraz jeśli się uda to termin OM wyjdzie 17 listopada. Oby... Tak bardzo byśmy chcieli...
Dziewczyny co sądzicie o koloryzacji włosów w ciąży?
Ja mam paskudne odrosty już po 3tyg. Najczęściej nakładam sobie farbę w domu bo za dużo na fryzjera musiałabym wydawać.
Teraz boję się trochę samodzielnej koloryzacji...raz czy nie zaszkodzi...dwa czy przez hormony nie wyjdzie nieporządany efekt
Wizyta 19.02.18->czekamy
Dziewczyny jak tam z Waszymi smakami? Ja wczoraj zanim zrobiłam test na śniadanie zjadłam chleb z samym twarogiem- dziwne to było, bo jak jadłam twaróg to albo z dżemem albo z pomidorem. Cały czas mam ochotę na nabiał- w pierwszej ciąży wymiotowałam po zjedzeniu nabiału. Z drugiej nic nie pamietam, bo przy małym synku nie miałam czasu się zastanawiać [emoji846]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyny jak tam z Waszymi smakami? Ja wczoraj zanim zrobiłam test na śniadanie zjadłam chleb z samym twarogiem- dziwne to było, bo jak jadłam twaróg to albo z dżemem albo z pomidorem. Cały czas mam ochotę na nabiał- w pierwszej ciąży wymiotowałam po zjedzeniu nabiału. Z drugiej nic nie pamietam, bo przy małym synku nie miałam czasu się zastanawiać [emoji846]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom