Wonderful
Fanka BB :)
My wracamy z krótkiego wypadu do Torunia. Super miasto, w centrum dużo zabytków.[emoji5] U mnie ruchy są rano, czasami po poludniu ale przeważnie wieczorem jak się kładę spać, wtedy buszuje Niunia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam dziewczyny. Czytam forum juz od jakiegos czasu. Ale nie udzielalam sie nigdy. Ale mam takie pytanko do Was. Jestem w 22 tc. Jak czesto odczuwacie ruchy Maluszkow? Bo ja od rana mam wrazenie ze moje Malenstwo wogole nie spi. Przy kazdym odpoczynku czuje jak sie wierci. Czy u was tez sa takie aktywne Dzieciatka??
U mnie nie ma dni żeby był aktywny non stop. A próbowałaś czy coś się zmieni jak się przespacerujesz lub położysz?
Ja np.teraz leżę z nogami na poduszce od dobrej godzinki i cisza z ruchami...ale za to przed południem jak byłam w pracy to wiercił się aż nie mogłam się skupić. Podczas jazdy samochodem też częto go czuję.

Co to duszonki?Właśnie zjadłam drugi talerz duszonek... Help![]()
Ja nawet nie wiem jak sie liczy miesiace ciazy [emoji85] umiem sie poslugiwac tylko tygodniamiMiao jak napisałaś, że to 6 miesiąc to zaczęło do mnie znowu docierać jak mi ten czas przeleciał... [emoji50] U mnie co prawda dopiero 20 idzie... Ale to już kurde połowa... [emoji23]
Moja kuzynka jechala 40 km do porodu ze skurczami co 4 minuty [emoji14] wiec chyba nie ma zadnego ograniczenia do kiedy wolno [emoji14]Aaaa właśnie do kiedy nam mamusiom wolno prowadzić samochód ? Wie ktoś ? I co z pasami już mi nie wygodnie z tym pasem na brzuszku![]()
Ja wczoraj zapytałam o poród (mam 21t4d)
Pierwszą miałam planową cesarkę bo miałam aktywną przepuklinę kręgosłupa i neurolog nie podpisał zgody na sn.
Teraz gin piwiedział, że daje mi wybór i na następnej wizycie mam mu dać odpowiedź.
Myślę, że jeżeli CC to oni może w dokumentacji muszą to zaznaczyć.
Wtedy od 24tc wiedziałam, że cesarka I kazał mi zawsze mieć przy sobie w torebce kartě ciąży i opinię od neurologa.
Pewnie jeżeli zdecyduję się na CC to teraz w papierach też będzie musiał akcentować przesłanki do CC żeby później na oddziale nie kręcili nosem że to takie cięcie "na życzenie"
Ordynatora mają służbistę i każdy czuje respekt przed nim.

Co to duszonki? Ja nawet nie wiem jak sie liczy miesiace ciazy [emoji85] umiem sie poslugiwac tylko tygodniamiMoja kuzynka jechala 40 km do porodu ze skurczami co 4 minuty [emoji14] wiec chyba nie ma zadnego ograniczenia do kiedy wolno [emoji14]
Gratuluje udanych wizyt! [emoji7]
U nas kolejny dzien upal, chlodzilismy sie z mlodym na plazy [emoji173]Zobacz załącznik 861831
Chyba nie ma ograniczeń do kiedy nam wolno.Aaaa właśnie do kiedy nam mamusiom wolno prowadzić samochód ? Wie ktoś ? I co z pasami już mi nie wygodnie z tym pasem na brzuszku![]()
Mi na 1szych to nawet wagi nie podał. A dziś sam powiedział, 300g i 21cm mierzone od czubka głowy do stóp. Nie pytalam;pGratulacje super że synek zdrowy.
Hmmm skąd Wy te cm wiecie ? Mi nie mówi od 1 prenatatnych ....znam tylko wagę