Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja słyszałam, że to jednak nie ma związku i że to swego rodzaju mit... że z różnych przyczyn może się zdarzyć obniżone napięcie mięśniowe i że to dość powszechna przypadłość, a że średnio bardzo dużo osób bierze nospę w ciąży to szansa na to, że akurat dana matka ją brała jest duża i dlatego się zrobił taki mit. Ale nie każda korelacja oznacza implikację. A nospa działa tylko na mięśnie gładkie, czyli tylko te, których człowiek nie może świadomie kontrolować, dlatego się jej nie bierze np. na skurcze nóg.Mój syn jest rehabilitowany ponad rok i od paru tygodni.dowiedzialam się że przez następny rok też muszę z nim jeździć na rehabilitację.Ma obniżone napięcie mięśniowe.Na każdym etapie jego rozwoju były problemy.Duzo tego by się rozpisywać...pierwsze to brak odruchu ssania ,problemy z karmieniem ...ahhhh aż mi się pisać nie chcę to co ja z nim przeszłam i co jeszcze przed nami.Ale o tym że mam dziecko ponospowe dowiedziałam się dopiero teraz!!!
Spodzectwo. Wada w siusiaku u płci męskiej. Korygowalna zabiegiem.Duphaston tez niby bezpieczny i na podtrzymanie ciazy, a gdzies czytałam ze moze cos powodowac u dziecka, ale juz nie pamietam co to bylowe wszystkim wazny jest umiar
Mój syn jest rehabilitowany ponad rok i od paru tygodni.dowiedzialam się że przez następny rok też muszę z nim jeździć na rehabilitację.Ma obniżone napięcie mięśniowe.Na każdym etapie jego rozwoju były problemy.Duzo tego by się rozpisywać...pierwsze to brak odruchu ssania ,problemy z karmieniem ...ahhhh aż mi się pisać nie chcę to co ja z nim przeszłam i co jeszcze przed nami.Ale o tym że mam dziecko ponospowe dowiedziałam się dopiero teraz!!!
A propo leków...każda z was łyka jakiś ciążowy suplement z dha?
Bo ja tylko jod, foliowy i wit d I nie wiem czy wprowadzać czy dać sobie spokój z suplementami?
Wyniki ok mam. Oczywiście gin poleca Mama dha ale to niestety dziěki prężnie działającemu przedstawicielowi [emoji14]
Na priv napisz mi link do swojego profilu na fbJa poproszę namiary na ta grupę FB
Dzięki za informację, tez sie zastanawiam nad takim rozwiązaniem głównie ze względów ekonomicznych i ekologicznych, ale tych informacji tyle, ze poki co ciężko mi to wszystko ogarnąć;p
Ja jem witaminy dla ciezarnych.Kwas foliowy (już nie trzeba ale mam dużo bo dostałam w prezencie) Wit D+K (bo mam.tendencje do niedoborów a karmie piersią średniaka jeszcze) i.magnez
@Szalona 29
Bardzo współczuję przejść z fachowcami.Mielismy podobne problemy zawsze jak kogoś braliśmy i w końcu sama musiałam poprawiać.W końcu nauczylam się sama, choć to raczej tylko takie drobiazgi jak szpachlowanie malowanie, panele i płytki.
Resztę robi mąż.
Nasze nowe mieszkanie remontuje WAM czy tam jakaś firma pod nich nalezaca i powiem że trochę się boje co zastane...Czy będą się drzwi zamykać , światło i kontakty działać i czy nie będzie krzywo....No ale mam nadzieję że zrobią to ładnie.