Margonelka
Fanka BB :)
No wlasnie @Shear pisala,że ma i ze dodaje,a ja chciałabym te odkupione w tym wyprać. I może warto mieć opakowanie po powrocie ze szpitala. @Shaer przyjdzie to nam napisze więcejOdłażacz do ubranek? Co to ? Po co?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wlasnie @Shear pisala,że ma i ze dodaje,a ja chciałabym te odkupione w tym wyprać. I może warto mieć opakowanie po powrocie ze szpitala. @Shaer przyjdzie to nam napisze więcejOdłażacz do ubranek? Co to ? Po co?
Słyszałam, że dobrym odkażaczem do ubrań jest też żelazkoNo wlasnie @Shear pisala,że ma i ze dodaje,a ja chciałabym te odkupione w tym wyprać. I może warto mieć opakowanie po powrocie ze szpitala. @Shaer przyjdzie to nam napisze więcej
Przeczytalam odkurzacz do ubranek [emoji85] i mysle czego to jeszcze nie wymyslili [emoji85][emoji23]@Shaer, gdzie Ty kupujesz ten odkazacz do ubranek dzieciecych? Byłam dziś w tesco i rossmanie,ale tam nie mają
Kobietki napisałam o nospie z mojego doświadczenia, chciałbym abyście mogli poczytać lub popytać lekarzy którzy Wam odpowiedzą na ten temat.Bo mi nikt nie powiedział i brałam to bardzo długo.A każdy ma prawo wyboru.Przez ponad rok jeździłam od lekarza do lekarza ,a dopiero teraz dowiedziałam się od lekarza że mam ponospowe dziecko.
No właśnie nie każdy,ale ja chcę,tak jak pisalam wyżej, użyć go jako dodatkowa możliwość odkazenia tych odkupionych ciuszkow. Wiadomo,że nic nie daje 100%odkazenia,ale mimo wszystko chcę spróbowaćSłyszałam, że dobrym odkażaczem do ubrań jest też żelazko
Chociaż chyba nie każdy materiał się da przeprasować :/
Dziękuję za opinię. Ja nie mam zalecen od lekarza brać nospe takze dmuchajac na zimne chowam ja głęboko do szafki.Kobietki napisałam o nospie z mojego doświadczenia, chciałbym abyście mogli poczytać lub popytać lekarzy którzy Wam odpowiedzą na ten temat.Bo mi nikt nie powiedział i brałam to bardzo długo.A każdy ma prawo wyboru.Przez ponad rok jeździłam od lekarza do lekarza ,a dopiero teraz dowiedziałam się od lekarza że mam ponospowe dziecko.
Ale jeśli ma się żelazko z dobrym wyrzutem pary to i pionowo można odkazicSłyszałam, że dobrym odkażaczem do ubrań jest też żelazko
Chociaż chyba nie każdy materiał się da przeprasować :/