Karolina0225
Fanka BB :)
Ja czuję najwyżej na wysokości pępka, chociaż zdarza się pod nim.To ja z pytaniem,rzecz jasna...
Na jakiej wysokości brzucha czujecie ruchy lub,te dziewczyny które maja detektor,slyszycie dzieciaczki?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja czuję najwyżej na wysokości pępka, chociaż zdarza się pod nim.To ja z pytaniem,rzecz jasna...
Na jakiej wysokości brzucha czujecie ruchy lub,te dziewczyny które maja detektor,slyszycie dzieciaczki?
O masz ci los,moze jednak kupię gdzieś stacjonarnie.
Ja też mam w planach tydzień nad morzem ale od 16 czerwca, już się doczekać nie mogę i mam nadzieję że pogoda dopisze. U Ciebie wygląda na to że będzie pięknie <3Zobacz załącznik 862029 Dziewczyny jako ze jutro wyjeżdżam , stwierdziłam ze muszę sprawdzić jak będę się czuła w pełnym słońcu, normalnie to jestem ciepłolubna , upał i gorąco mi nie straszne ale wiadomo w ciąży może być różnie...... wiec wzięłam leżak wyszłam na mój taras na 15 pietrze i....... czuje się cudowniechyba brakowało mi tego, normalnie odpoczywam i wogole nie jest mi jakoś ciężko czy coś .... mam nadzieje ze przeżyje tak cały urlop... chociaż dziś u mnie w mieście to jak tropiki
mam jeszcze nadzieje ze tydzień nad morzem złagodzi moja alergie bo mecze się strasznie z katarem i łzawiącymi oczami
Ja znowu detektorem chwytam tętno niżej niż kopie, ale na ostatnim USG mój syn leżał sobie do góry nogami więc mysle że to wyjaśnia sprawę [emoji3] ruchy w każdym razie zawsze pod pępkiem, raz z lewej raz z prawej. A wczoraj skubany kopał mnie w pęcherz albo coś innego w srodku- okropne uczucieJa detektorem chwytam tętno tak tuż pod pępkiem, po jego prawej lub lewej, ale ruchy czuję niżej, jakby podzielić brzuch pod pępkiem na dwie połowy to w tej niższej.
Zobacz załącznik 862029 Dziewczyny jako ze jutro wyjeżdżam , stwierdziłam ze muszę sprawdzić jak będę się czuła w pełnym słońcu, normalnie to jestem ciepłolubna , upał i gorąco mi nie straszne ale wiadomo w ciąży może być różnie...... wiec wzięłam leżak wyszłam na mój taras na 15 pietrze i....... czuje się cudowniechyba brakowało mi tego, normalnie odpoczywam i wogole nie jest mi jakoś ciężko czy coś .... mam nadzieje ze przeżyje tak cały urlop... chociaż dziś u mnie w mieście to jak tropiki
mam jeszcze nadzieje ze tydzień nad morzem złagodzi moja alergie bo mecze się strasznie z katarem i łzawiącymi oczami

Tak,codziennie i juz dość mocno czasem. No i właśnie powyżej pępka,z boku itd. Mlody szalejeJa czuję w okolicy pępka lub nisko pod brzuchem. Bardzo rzadko z boku. Na środku zupełnie nic. A Ty już codziennie wyczuwasz ruchy?