Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też już na nogach. Czekam aż Michasiek się rozbudzi i jedziemy do alergologa na testy. Mam stresa bo nie wiem czy on to cierpliwie zniesie.
Poza tym później muszę zdążyć go odstawiać do babci i na 14 do pracy dojechać.
W pracy chore klimaty...humory szefowej doprowadzają mnie do szału. Na dodatek jeszcze mi za maj kasy nie przelała i jadę na debecie :/
Skórne punktowe? Robiłam córce w zeszłym roku. Kciuki trzymamJa też już na nogach. Czekam aż Michasiek się rozbudzi i jedziemy do alergologa na testy. Mam stresa bo nie wiem czy on to cierpliwie zniesie.
Poza tym później muszę zdążyć go odstawiać do babci i na 14 do pracy dojechać.
W pracy chore klimaty...humory szefowej doprowadzają mnie do szału. Na dodatek jeszcze mi za maj kasy nie przelała i jadę na debecie :/
SuperDzień dobry
Jesteśmy po wczorajszym polowkowymz Maluchem wszystko w porządku,waży 387 g (21+0tc),wszystkie przepływy i reszta ok. Zostaje Szymek
U mnie też wszystko ok,szyjka 3,5 cm czylu pięknie
Lecę nadrabiac![]()
Hej dziewczyny. Ja po połówkowym. Wszystko super. Dziecko według om 21,0 według usg 21,6. Waga 440, dlugi 20 cm. Syn - ale to wiem od 12 tc
Łożysko na scianie przedniej. Szyjka 33 mm. I to jest bardzo dobrze.
Tydzien temu na usg miałam niby 39mm, ale jak porównuje te dwa usg to tamten lekarz jakby pomierzył ją szerzej, a ten dzisiejszy bardziej precyzyjnie. To dla mnie ważne bo jeżeli ona by sie skróciła w tydzien 6 mm no to było by słabo. Ale bardzo dużo zalezy od badającego jak bardzo naciśnie sie na nią przy badaniu. Z synem na połówkowym miałam 35 mm. Wszystko sie wyjaśni przy okazji jakiegoś kolejnego usg. Ale oczywiście od dziś będę się oszczędzać ( dziś jeszcze sie nie udało bo rano byłam na pobraniu, w południe z dzieckiem u alergologa a później jeszcze i połówkowe).
P.s. twardnień brzucha mam zdecydowanie mniej! Chyba zajęłam głowę czym innym. Pół dnia bolał mnie brzuch ale to chyba ze stresu bo juz odpuściło.Zobacz załącznik 863811
Będzie dobrzeHej kobietki, mam dzisiaj usg połówkowe 21 tydzień, strasznie się denerwuje1 usg było ok i zrobilam jeszcze badanie NIFTY i też jest ok, ogolnie ciąża przebiega u mnie super ani nie krwawilam ani nie wymiotowalam czuje się super, oby było wszystko dobrze
patka 22 lata
Hej kobietki, mam dzisiaj usg połówkowe 21 tydzień, strasznie się denerwuje1 usg było ok i zrobilam jeszcze badanie NIFTY i też jest ok, ogolnie ciąża przebiega u mnie super ani nie krwawilam ani nie wymiotowalam czuje się super, oby było wszystko dobrze
patka 22 lata