reklama

Październikowe mamy 2018

Piękna Dzidzia :) :) :)
Ja nie rozumiem tego oceniania długości szyjki macicy. Jestem w tym samy tygodniu co Ty, mój Dzidziuś waży podobnie, szyjkę mam 33 mm i lekarz powiedział, że to za mało.
Wczoraj konsultowałam to z kolejnym lekarzem, który powiedział, że wszystko jest ok :/
Eh....Którego się słuchać ??

O ja mam ponad 5mm.Ale skraca.sie czy ogólnie masz raczej krótka?

reklama
Hej kobietki, mam dzisiaj usg połówkowe 21 tydzień, strasznie się denerwuje :( 1 usg było ok i zrobilam jeszcze badanie NIFTY i też jest ok, ogolnie ciąża przebiega u mnie super ani nie krwawilam ani nie wymiotowalam czuje się super, oby było wszystko dobrze :( patka 22 lata

Będzie ok.Nie ma sensu się zadręczać skoro wszystko wskazuje na to ze ciąża idealna ;)

Ja też już na nogach. Czekam aż Michasiek się rozbudzi i jedziemy do alergologa na testy. Mam stresa bo nie wiem czy on to cierpliwie zniesie.
Poza tym później muszę zdążyć go odstawiać do babci i na 14 do pracy dojechać.
W pracy chore klimaty...humory szefowej doprowadzają mnie do szału. Na dodatek jeszcze mi za maj kasy nie przelała i jadę na debecie :/

Współczuję.Ja mu przy takich akcjach rzuciłbym L4, szkoda Twoich nerwów.Ale ja już chyba za stara jestem na pracę pod kimś....Moze zapytaj kiedy planuje Ci zapłacić?Bo odsetki rosną....

dziewczyny ile Wasze maluszki ważyły w 20tc? pamiętacie? byłam dziś na wizycie zwykłej u lekarza na NFZ i jestem załamana.... dzidzius waży jedynie 186 gramów a to 20+4..... to mało..... mam stresa....... na 13:00 ide na połówkowe do lekarza z certyfikatem, mam nadzieję że lepiej pomierzy maluszka.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry