Igorowelove
Moderatorka
Ja po wizycie, plci nie znam bo sie uparciuch wredny noga pozaslanial, polowkowe mam przeniesione o 3 dni, wiec 21.06.. szyjka ok, usg piersi ok... Grzybka mam, ale tym sie nie martwie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze nie, ale mam ją w swoim stosiku 'porodowych' książek@NaturalnaMama Czytałaś książkę Chołuj, która jest na liście @Kocurek ? Ponoć "must have" przed porodem domowym.
Pozdrawiam ze szpitalnego łóżka
Dziś rano jak już zawiozłam Młodego do przedszkola, odwiedziłam babcie, zrobilam zakupy i wróciłam do domu podczas wizyty w toalecie zauważyłam ślady krwi na bieliźnie. Trochę sie wystraszylam, ale jeszcze zrobiłam obiad i pozbylam sie troche zieldka z ogrodu.
Zadzwoniłam do mojej dr prowadzącej, że mam takie małe plamienie i czy mogę przyjechac, a ona że od razu do szpitala mam jechać. Odebrałam syna z przedszkola, mąż wstał po nocce i pojechaliśmy
Niby nic poważnego sie nie dzieje, dr która mnie badala stwierdziła że po igraszkach z mężem tak sie zdarzylo
Na wszelki wypadek do jutra zostaje na obserwacji
Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze i jutro wypuścili!Pozdrawiam ze szpitalnego łóżka
Dziś rano jak już zawiozłam Młodego do przedszkola, odwiedziłam babcie, zrobilam zakupy i wróciłam do domu podczas wizyty w toalecie zauważyłam ślady krwi na bieliźnie. Trochę sie wystraszylam, ale jeszcze zrobiłam obiad i pozbylam sie troche zieldka z ogrodu.
Zadzwoniłam do mojej dr prowadzącej, że mam takie małe plamienie i czy mogę przyjechac, a ona że od razu do szpitala mam jechać. Odebrałam syna z przedszkola, mąż wstał po nocce i pojechaliśmy
Niby nic poważnego sie nie dzieje, dr która mnie badala stwierdziła że po igraszkach z mężem tak sie zdarzylo
Na wszelki wypadek do jutra zostaje na obserwacji
A ja ide jutro [emoji45] mam zwykla glukozeJa będę musiała przedzwonic w takim razie do swojego co i jak bo widzę co lab to inaczej.
Ale robię dopiero za 3 tygodnie bo mam wizytę za 4.
A ja ide jutro [emoji45] mam zwykla glukoze
Moje wolne wieczory to wyDziewczyny byłam dzisiaj na spotkaniu z Panią psycholog odnośnie wychowywania dzieci. Bardzo fajny temat ale tak od 2 latka. Jakby ktos być zainteresowany to polecam stronę pozytywnadyscyplina.pl
Kupilam też książkę która mi polecono na zajęciach dla kobiet w ciąży w operze. Dzisiaj zacznę czytać, ma bardzo dobre opinie, jakby ktoś szukał czegoś na wolne wieczory
Ja w każdej wolnej chwili czytam, jestem uzależnionaMoje wolne wieczory to wy)) wy wciagacie jak ksiazka ostatnio
Ale ksiazke tez bym poczytala....tylko czadu brak...jeszcze tyle do załatwienia...
Remont skonczylismy.... goscie pojechali....biore sie za projekt lozka dla 3 dzieci do 1 pokoju.......stolarzy mam... kilku sie zgłosiło...