• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Pozdrawiam ze szpitalnego łóżka
Dziś rano jak już zawiozłam Młodego do przedszkola, odwiedziłam babcie, zrobilam zakupy i wróciłam do domu podczas wizyty w toalecie zauważyłam ślady krwi na bieliźnie. Trochę sie wystraszylam, ale jeszcze zrobiłam obiad i pozbylam sie troche zieldka z ogrodu.
Zadzwoniłam do mojej dr prowadzącej, że mam takie małe plamienie i czy mogę przyjechac, a ona że od razu do szpitala mam jechać. Odebrałam syna z przedszkola, mąż wstał po nocce i pojechaliśmy
Niby nic poważnego sie nie dzieje, dr która mnie badala stwierdziła że po igraszkach z mężem tak sie zdarzylo
Na wszelki wypadek do jutra zostaje na obserwacji

Dziś rano jak już zawiozłam Młodego do przedszkola, odwiedziłam babcie, zrobilam zakupy i wróciłam do domu podczas wizyty w toalecie zauważyłam ślady krwi na bieliźnie. Trochę sie wystraszylam, ale jeszcze zrobiłam obiad i pozbylam sie troche zieldka z ogrodu.
Zadzwoniłam do mojej dr prowadzącej, że mam takie małe plamienie i czy mogę przyjechac, a ona że od razu do szpitala mam jechać. Odebrałam syna z przedszkola, mąż wstał po nocce i pojechaliśmy
Niby nic poważnego sie nie dzieje, dr która mnie badala stwierdziła że po igraszkach z mężem tak sie zdarzylo

O rany. Trzymaj się dzielnie . Ja miałam to samo. Wszystko ustało więc jeśli łożysko masz ok bez cech odklejania i nie ma krwiaków na macicy to nic się nie martw. Pewnie z szyjki poleciało. Jaki kolor to była żywa krew czy taka ciemna?
Odpoczywaj :-)

Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze i jutro wypuścili!

Dziewczyny byłam dzisiaj na spotkaniu z Panią psycholog odnośnie wychowywania dzieci. Bardzo fajny temat ale tak od 2 latka. Jakby ktos być zainteresowany to polecam stronę pozytywnadyscyplina.pl

Kupilam też książkę która mi polecono na zajęciach dla kobiet w ciąży w operze. Dzisiaj zacznę czytać, ma bardzo dobre opinie, jakby ktoś szukał czegoś na wolne wieczory
Moje wolne wieczory to wy :))) wy wciagacie jak ksiazka ostatnio :)

Ale ksiazke tez bym poczytala....tylko czadu brak...jeszcze tyle do załatwienia...

Remont skonczylismy.... goscie pojechali....biore sie za projekt lozka dla 3 dzieci do 1 pokoju.......stolarzy mam... kilku sie zgłosiło...

reklama
Moje wolne wieczory to wy :))) wy wciagacie jak ksiazka ostatnio :)

Ale ksiazke tez bym poczytala....tylko czadu brak...jeszcze tyle do załatwienia...

Remont skonczylismy.... goscie pojechali....biore sie za projekt lozka dla 3 dzieci do 1 pokoju.......stolarzy mam... kilku sie zgłosiło...
Ja w każdej wolnej chwili czytam, jestem uzależniona :D dom zalany książkami. Córce zaczęliśmy czytać do snu jak miała roczek i od tamtej pory co wieczór. Teraz sama wybiera książki do snu i jak są jakieś okazje prezentowe to zawsze ma jakieś książkowe zachcianki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry