Mama po.raz trzeci
Fanka BB :)
Ja rowniez piore tylko w plynachJa kupuję tylko płynjakiś taki delikatniejszy mi się wydaje. Ale ja ogólnie tylko płynów do prania używam, mam suchą skórę i po proszku zawsze mnie wszystko swedzialo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja rowniez piore tylko w plynachJa kupuję tylko płynjakiś taki delikatniejszy mi się wydaje. Ale ja ogólnie tylko płynów do prania używam, mam suchą skórę i po proszku zawsze mnie wszystko swedzialo.
Ja bym się bała że sobie nie poradzę... Pewnie na początku będzie trudno, ale im będą starsze tym fajniejsza więź między nimi będzieJak byscie zareagowaly na blizniaki? Bo ja chociaz wiem od 2 miesiecy to nadal mi wlosy deba stają
Kazda osoba ktora informowalismy robiła najpierw cos pokroju "juhu" a pozniej "wspolczuje"![]()
Jak byscie zareagowaly na blizniaki? Bo ja chociaz wiem od 2 miesiecy to nadal mi wlosy deba stają
Kazda osoba ktora informowalismy robiła najpierw cos pokroju "juhu" a pozniej "wspolczuje"![]()
Znam ze slyszenia rodzine z czworaczkami, niestety troje niepełnosprawnych... Na 12h codziennie mama miala do pomocy dwoje dziadkow, nocki dawali rade z mezem. Pomijajac zmeczenie fizyczne i obciążenie psychiczne zwiazane z chorymi dziecmi, dali rade, a nawet po paru latach zdecydowali sie na kolejne dziecko. Zatem da sie! Co nie zmienia faktu ze ja na takie zdublowane szczescie nie liczylamJa bym się bała że sobie nie poradzę... Pewnie na początku będzie trudno, ale im będą starsze tym fajniejsza więź między nimi będziechociaż bliźniaki to jeszcze są do ogarnięcia a co jak rodzą się trojaczki i więcej? Tego jakoś nie mogę siebie wyobrazić, jak ludzie dają radę
![]()
Dzięki.Hahahwyobrażam sobie to juhuu i współczuje
Pewnie tez by mi włosy dęba stanęły, gdzieś tam bym się cieszyła. A ostatecznie wszystko się samo poskłada zobaczyszw październiku już wpadniesz w trans i zajmowanie się dwójką będzie taką rutyną, na pewno będzie wesoło
/
Jestem za Wiktor i Nikodem, ale to nieobiektywne moje typy![]()
Ja dziś miałam szybką wizyte, w sumie tylko przegląd wyników skierowanie na kolejne badania i pytanie jak się czujęszyjka dalej długa, choć nie wiem ile ma... Macica miękka. Oczywiście zapomniałam zapytać czy mogę iść na basen skoro wszystko jest wzorcowe... Ale chyba zaryzykuję i pójdę w przyszłym tygodniu bo tak mi brakuje pływania, otworzyli w Łodzi nowy basen taki olimpijski, najnowsze systemy oczyszczania wody, moja mama chodzi i mówi że rewelacja - pusto, cisza i spokój
A i jeszcze dostałam kontynuację zwolnienia ale wypisała mu lekarka na 32 dni aż... Chyba to nie będzie problem gdzieś w ZUSie że takie długie?
GratulacjeJa już po wizycie. Nasza Lauri ma się dobrzewaga ok 450. Widziałam jej raczki i nóżki ♡ leży sobie w boczkiem. Ech nie mogę się już doczekać kiedy moje dziewczynki się poznają
Dostałam skierowanie na glukozę. Zapomniałam zapytać, ja mam ją sobie kupić sama w aptece no nie?
Michał i MaciejDziewczyny zaproponujecie jakies imiona dla dwoch chłopców?nie bierzemy pod uwage staropolskich Boleslawow, zadnych Antonich itp
chcialabym dwa zwykle imiona, ktore brzmią dobrze zarówno w pełni jak i zdobniale.