Margonelka
Fanka BB :)
Wiem, wiem i ddziękujęWiem, czemu tak odliczasz, ale mysl przy okazji, ze kazda ciaza jest inna i w poloznictwie wcale nie jest tak, ze historia lubi sie powtarzac. Duzo dobrych mysli przesyłam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem, wiem i ddziękujęWiem, czemu tak odliczasz, ale mysl przy okazji, ze kazda ciaza jest inna i w poloznictwie wcale nie jest tak, ze historia lubi sie powtarzac. Duzo dobrych mysli przesyłam![]()
Tym razem będzie dobrze! A czy tamten 24 tc był u Ciebie dawno?Po części na pewno o to chodziło,zeby mie wywołać przedwczesnego porodu. Na razie malym ssukcesem będzie 24 tc,potem aby do konca lipca,sierpnia,września![]()
Wiem, wiem i ddziękujębędzie dobrze u kazdej z nas ,musi być!
6 lat temuTym razem będzie dobrze! A czy tamten 24 tc był u Ciebie dawno?
Ja mam troche tak jak ty. Nie mam ani jednej nowej rzeczy. Mam duzo rzeczy po synku, ale prawda jest taka, że sporo musze jeszcze dokupić dla małego i dla siebie akcesoriów potrzebnych w połogu.Ja mam dzisiaj 24+4 ale dzisiaj leżę od rana, jest duchota, upał, niedobrze mi z tego wszystkiego. Wiecie że ja jeszcze nie mam nic dla dziecka. Obiecałam sobie ze w lipcu zrobię listę co potrzebuje i dopiero w sierpniu pomaluje pokój i kupię rzeczy. Tak aby na 1.09 już mieć. Termin mam na 27.09 zaplanowana CC może nawet trochę wcześniej.
Jakos tak nie mogę się przemóc do wcześniejszych zakupów, jednak nie wszystkie ciążę kończą się dobrze i wolałabym wogole nic nie kupować, tylko aby mąż kupił jak będę w szpitalu. No nie chce go obciążać a poza tym chcę kupić trochę rzeczy używanych.
Ja mam troche tak jak ty. Nie mam ani jednej nowej rzeczy. Mam duzo rzeczy po synku, ale prawda jest taka, że sporo musze jeszcze dokupić dla małego i dla siebie akcesoriów potrzebnych w połogu.
Juz przejrzenie ubranek jakie mam było dla mnie sporym wyzwaniem psychicznym. Myślałam, że może po połówkowym. Ale nic sie nie zmieniło. Teraz mam założenie że w lipcu! I tego sie trzymam![]()
Och to forum bardzo dużo mi dało wtedy. Miałam tylko dziewczyny tutaj online [emoji4] Wasparcie i wymiana doświadczeń są bardzo potrzebne. Sama z pewnością to wiesz [emoji6].Przetrzesz szlakija bede miala cc na poczatku pazdziernika. Ciekawe ile mamus tutaj zostanie jak juz maluchy beda na swiecie
![]()
Kto wie, kto wie [emoji16][emoji16][emoji16] na pewno Wam napiszę jak się zacznie. [emoji16] Będziecie trzymać kciuki.To bedziesz jako pierwsza relacjonowac nam.porod!![]()
[emoji16][emoji16][emoji16] oj tak. ...Będziesz już tuliła Maleństwo jak my będziemy na wybuchu![]()