Margonelka
Fanka BB :)
Na stronie,która podalam są tez od dzieci,synów,corek itdCudne...bardzo mi się podoba [emoji4] ...może też i taką zamówię [emoji1]
Tylko mamy też syna 9 letniego i ta koszulka miała być od niego [emoji1]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na stronie,która podalam są tez od dzieci,synów,corek itdCudne...bardzo mi się podoba [emoji4] ...może też i taką zamówię [emoji1]
Tylko mamy też syna 9 letniego i ta koszulka miała być od niego [emoji1]
Hehe moj tez kopał na deadpoolu [emoji3] ostatnio bylismy na Jurassic World i troche mniej kopał, ale byl aktywnyJa bylam w kinie jakis czas temu (chlopak mnie wyblagal, zebym z nim poszla) na tym deadpool 2...oj cos czuje, ze mojej Oliwce sie to wcale nie podobalo...pod koniec tak mnie szturchala,az takie bolesne te kopnaiki byly...ale w sumie sie nie dziwie, bylo duzo za glosno!
Wiec ja chyba takich filmow z 'akcja' nie polecam...staraj sie wybierac spokojnijszeNiech sie dzidzius tez cieszy
Ja od początku biorę femibion. Wczoraj pytałam bo mi się kończył to mam kontynuować i jeszcze żelazo dodatkowo mam [emoji50] noni magnez forte rano i wieczorem. Się tego uzbierało [emoji50]A bierzecie też witaminy dla kobiet w ciazy? Czy tylko na tym magnezie ciagniecie? Mnie w obu ciazach gin kazal brac, teraz to jak tylko sie dowiedział ze blizniaki to natychmiast kwas foliowy na polke i brac suplementy dla ciezarnych. Wiem ze to nie jest regula, ze nie wszyscy takie zalecenia daja.
To Twoje są pięknie błyszczącemoje to taki mat:/ Zobacz załącznik 866490
Moje wyglądają mniej więcej tak, myte w niedzielę rano. To zaraz po umyciu i suszeniu jest ich dwa razy wiecej i mam szope![]()
No właśnie mi ostatnio farmaceuta powiedział żebym kupiła sobie Magne b6 forte bo jest przebadanym lekiem zamiast Magne b6 max bo to już tylko suplement.Ja biorę Asmag Forte bo to lek a nie suplement jak większość. Kosztuje jakieś 8 zł. Mialam brać 3x2 ale biorę 2x2 bo brzuszek miękki
Mąż mi mówił że skurcze są z braku nawodnienia [emoji50]
A ja ostatnio czytalam czy gdzies ogladalam ze ktos madry sie wypowiadalam, ze te kury wiejskie co sobie chodza jak chcą wcale takich super jajek nie maja, bo taka kura moze zjesc cokolwiek spotka i to nie wplynie korzystnie na jajko, a te co siedza i "robią" jaja maja jedzenie swoje i nie ma szans zeby podczas chodzenia zjadly cos niedobrego co by moglo jajku szkod narobicTylko jak już jecie jajka to warto te najlepsze jeść...to wszystko co nam nich potrzeba prawdopodobnie mają [emoji4] a te ze sklepu 3 czy 2 to moim zdaniem nie mają tych wartości odżywczych. Co może mieć jajko jak kura w klatce całe życie. [emoji52]
Hehe moj tez kopał na deadpoolu [emoji3] ostatnio bylismy na Jurassic World i troche mniej kopał, ale byl aktywny![]()