Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No jasne. Karmienie to sprawa drugorzędna, najważniejsze Wasze zdrówko!I o jedno i o drugie. Poziom prolaktyny może "zabić" laktacje,ale nawet jesli uda mi sie ją wywalczyć to po 3 miesiącach maks muszę kończyc kp bo leki musze zacząc brac na tego cholernego gruczolaka,a tycvh ani w ciązy ani podczas kp nie wolno.
Szkoda mi tylko tego kp...ale trudno,będe się martwiła później![]()
a może duszony z suszona śliwka?
Ha ha haJa też tego nienawidzę.Moja teściowa jest miłośniczką chińskich grających bubli.Mam nadzieję, że jak kiedyś trafi do piekła to będą jej tak beznustanku przygrywać wszystkie te wkur...ce zabawki , które sprezentowała naszym dzieciom![]()
No właśnie my też kupujemy córce zabawki na jakąś okazję i teściowa niby też tylko, że daje jej np. Dwa miesiące przed urodzinami co mnie trochę wqrza bo i tak dostaje na urodziny od niej... Wiec po co takie gadanie. Także doskonale Cię rozumiem i jeszcze do tego grająca zabawka... Czasem można by pomyśleć jednak o rodzicachPrzyjechała teściowa i przywiozła truskawki, czereśnie i warzywa - super, chodz wszystko to miałam też kupione. I zawsze cos musi dla młodego: książka -fajnie, harmonijka ustna -ujdzie, i samolot który sam jeździ i wydaje taki dzwięk, że oszaleć można. Zaklejenie nic nie daje. My rzadko mu cos kupujemy tylko na święta i większe okazje. Tak też mają robić dziadkowie i to jeszcze po ustaleniu z nami. Ale ona zawsze coś wymyśli, dzis "bo miesiąc go nie widziałam". Nie cierpię tego! Wrrr
Ehhh... Może jeszcze się unormuje, najważniejsze żeby Szymek rósł i był w brzuchu jak najdłużejhej
Ja już po połówkowym,obecnie 22+2 tc. Ja mam hashi,więc tsh szaleje. Własnie wróciłam od endo onkol. i okazało się,że mi się bardzo pogorszyły wyniki. Dostałam zwiększony letrox do 75.
Oprócz tego pytałam o szanse na kp. Niestety...tylko 20% szans z obecną prolaktyną :/
Piękne [emoji7]Tez mam multum takich dorastających włosów , nie powinnam narzekac bo dzięki nim od kilku lat systematycznie włosy mam coraz bardziej gęste ale jak właśnie zrobie koczka albo kucyka to odstają na wszystkie strony, a nie daj Boże jak jest jeszcze wiatr na dworze [emoji23] jak rozczochraniec.
Ja sobie swój wymarzony blond zrobiłam sama w domu fryzjerska farba która kupuje za 25 zł, odrost robiłam co prawda co 4-6 tygodni, ale w domu przy pomocy koleżanki/ mamy/ teraz niemąż będzie mi pomagał. Nigdy u fryzjera nie miałam takiego koloru równego. A końcówki znalazłam sobie dziewczynę w bloku która jest fryzjerka ale nie pracuje w zawodzie i obcina mi zawsze końcówki za 10 zł maszynka na mokro (bo tylko tak chce) Zobacz załącznik 866474
To moje włosy przed zrobieniem sombre 7 miesięcy temu i podpieciem do łopatek
GratulacjeA tak wogóle to zaliczyłam egzamin licencjackijeszcze tylko obrona, ale stresuję się już dużo mniej
![]()
Ja dwa tygodnie temu przestałam brać dupka. Źle się czułam, brzuch spiety itp. Ale dr stwierdził że to raczej z upałów, ponieważ łożysko wytwarza już takie ilości progesteronu że dupek nic nie ma wpływu na samopoczucie.Dzisiaj pierwszy raz nie biorę duphastonu!
Magne-B6 i Magne-B6 Forte to również leki, ale chyba wychodzą drożej niż Asmag. Maglek B6 też ma rejestrację jako lek. Przy czym w tych 4 lekach są różne postaci magnezu, które mogą różnić się przyswajaniem: mleczan, cytrynian i asparginian. Kiedyś o tym czytałam i nadal nie wiem, który najlepszy
Mnie trochę stresuje to B6, teraz mam tabletki, w których jest jej więcej niż w poprzednim preparacie.