Muumi
Fanka BB :)
Tez taki mam po starszym i z tej wibracji również nie korzystałam.Dostalismy w spadku lezaczek z fp, z takim wibratorem na baterie, ze dziecko sie troche w tym telepie, ani my ani poprzedni posiadacze z tej opcji nie korzystali.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez taki mam po starszym i z tej wibracji również nie korzystałam.Dostalismy w spadku lezaczek z fp, z takim wibratorem na baterie, ze dziecko sie troche w tym telepie, ani my ani poprzedni posiadacze z tej opcji nie korzystali.
Jak widzialam te sliczne otulacze na pieluszki to mi serce rosloRozeazam,ale chyba jak się ciepło zacznie robić i na pewno na próbę coś zakupimy. Tutaj @Shaer jest weteranka w temacie![]()
Ja się właśnie zastanawiam nad tym leżaczkiem lub tiny love, a ten kinderkraft nie ma wibracji?Ja kupiłam z jakiejś wyprzedaży leżaczek który się sam buja i jest od urodzeniafirmy kimderkraft. Oprócz tego ma kilka melodii, mały je bardzo lubił
![]()
O kojarzę go, tez na plasko mozna rozkładaćJa kupiłam z jakiejś wyprzedaży leżaczek który się sam buja i jest od urodzeniafirmy kimderkraft. Oprócz tego ma kilka melodii, mały je bardzo lubił
![]()
A to zależy jak komu wygodne. Ja wolę w kombinezon wsadzić dziecko bo mniej ubierania i szybciej po prostu. Jak cieplej to tylko to co w domu i kombinezon no i do spiwora , jak bardzo zimno to jakiś dres do tego koc i śpiwórNie wiem jakie doswiadczenia maja inne mamy ale ja przy grudniowym dziecku z kombinezonu korzystalistalam tylko jak byl mroz, czyli czesc stycznia i luty, w pozostale miesiace mial ocieplane spodenki i taka welniana kurteczke, na wiosne misiowy kombinezon i zupełnie wystarczylo. Dopiero pozniej jak w spacerowce dziecko siedzi to kombinezon jest musthave. W gondoli, jest cieplo, maluszka zawsze mozna dodatkowym kocykiem dokryc i nic mu nie bedzie. My wychodzilismy na 2 h zima na spacer i poza rozowym noskiem i policzkami nic mu niw bylo![]()
O kojarzę go, tez na plasko mozna rozkładać![]()
Już kiedyś był temat o tym, to nie jest taka kupa kasy w portfeluDziewczyny a rozwazalyscie te ekologiczne wielorazowe pieluszki? Kurcze mnie sie to podoba, troche zaluje ze przy pierwszym nie zaczelam w temat inwestowac, bo teraz bym miala kuuupe kasy w portfelu wiecej. A wykorzystalabym znowu...
Brawo i gratulacje chłopca!Ja już po wizycie wszystko ok siurek nie zniknął dalej jest chłopczyk
Waży 417g wszystkie narządy ma a ja mam łożysko z przodu ale powiedział że narazie jeszcze nie jest przodujace więc mam sie nie martwić
Szyjka4cm więc wszystko ok
Zdjęć nie mam bo cała buzia przyklejona do łożyska
Jak widzialam te sliczne otulacze na pieluszki to mi serce roslo![]()