mewa416
Fanka BB :)
No naprawdę przystojniakMoj przystojniak Oskar [emoji173][emoji173]
I fiutek na ostatnim zdjęciu [emoji7][emoji23]Zobacz załącznik 867238Zobacz załącznik 867239Zobacz załącznik 867240Zobacz załącznik 867241
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No naprawdę przystojniakMoj przystojniak Oskar [emoji173][emoji173]
I fiutek na ostatnim zdjęciu [emoji7][emoji23]Zobacz załącznik 867238Zobacz załącznik 867239Zobacz załącznik 867240Zobacz załącznik 867241
Super foty [emoji7][emoji7]Moj przystojniak Oskar [emoji173][emoji173]
Moj przystojniak Oskar [emoji173][emoji173]
No zdjęcia faktycznie sa fajne i mam jeszcze filmik [emoji4][emoji173]No naprawdę przystojniakbardzo dobrej jakości te zdjęcia, też takie chcę
![]()
No piękny chłopMoj przystojniak Oskar [emoji173][emoji173]
śliczna buzie ma Ja nikogo nie zmuszam broń Boże do kupna tych czy innychJa kupowałam tetre na allegro która była oznaczona jako LUX czyli miała większą gramature. Używam i do dzisiaj bo młody czasami w nocy chce się do niej przytulić, piore w 90* tak jak pościel i ręczniki i nic się z nią nie stało przez 4 lata. Faktycznie jest dość szorstka ale po prasowaniu ok. Flanelowe mi nie podeszły w ogóle. Musliniwych i bambusowych nie miałam.
O bambusowych czytałam i nie do końca podoba mi się to ile chemii trzeba użyć podczas procesu produkcji, to jest sztuczne włókno![]()
Ale mój młody jest 4x starszy od Twojego to i garniak ma bardzo dorosły i wiadomo,ze nie biega w nim po mieście ot takU mnie młody to co w domu to też na dworzeno chyba że krawat trzeba nałożyć
no i jak przychodzi brudny z dworu to wiadomo. Tak samo było jak był maleńki ubieralam go wieczorem po kąpieli i do następnej kąpieli w tym samym był. Jakiś taki malobrudzacy egzemplarz mi się trafił hehe
![]()
A u mnie za.to wrony! Im.cieplej i szybxiej jasno tym wczesniej.U mnie ptaszki sa zagluszone przez mewy... Jeny, jak one daja juz od 4 rano!
Zaczelam temat.... i poczytalam w necie... ale nie forum..tylko
Statystka szpitalu w Tychach bo do takich materialów sie dokopalam okoloporodowe wyciecie macicy od 1980 roku do 2005 roku ...byly 62323 porody takie mieli....
To 10,2% zakonczylo sie zgonem matki.. u wszystkich byla przetaczana krew, kurde to jest 1 na 10az mnie ścisnelo...
Edit doczytalam do konca i w ostatnich latach zmalala śmiertelność podczas histerektomii
Jakie super fotkiMoj przystojniak Oskar [emoji173][emoji173]
Nie no wiadomo że jak już miał parę miesięcy to pizame miał i ma do tej pory ale pierwszy 1-2 miesiące to cały czas spał. W tym samym łóżku, wym samym rożku więc nie widziałam sensu przebieraniaAle mój młody jest 4x starszy od Twojego to i garniak ma bardzo dorosły i wiadomo,ze nie biega w nim po mieście ot takPoza tym chodzi do szkoły i w różne inne miejsca,więc wiadomo,że to życie jego jest hm..."bujniejsze" niż kilkulatka
A co do kwestii ubirania malucha "od kąpieli do kąpieli" to u mnie to za żadne skarby świata nie przejdzie. Zawsze zasada w domu jest ta sama: nie śpimy w tym,w czym chodzimy w ciągu dnia i odwrotnie; mamy "piżamki" do spania,które należy rano przebrać na normalne ubranie. Czy to niemowlak,czy nastolatek czy dorosły. Ot taka kwestia higieniczna u nas
Każdy oczywiście robi jak chce i to jest jego sprawa![]()