reklama

Październikowe mamy 2018

IMG_2531.JPG

A ja wlasnie odkrywalm cos fantastycznego do naszego wozka [emoji43][emoji38] nawet nie wiedzielismy bo wlasnie weszlam na stronke zeby zobaczyc jakie sa dostawki i ile kosztuja.

To bedzie dla nas super opcja bo syn bedzie mial 18mies jak urodzi sie Tymek wiec jeszcze w spacerowce chetnie pojedzi [emoji108]

Załączniki

• IMG_2531.JPG
    IMG_2531.JPG
    328,9 KB · Wyświetleń: 330
reklama
Dziewczyny Czy wy macie żylaki? Właśnie dzisiaj zobaczyłam że mam pełno czerwonych i niebieskich nitek na nogach a do tego jakiś niby żylak całkiem spory na udzie. Gdzieś z tym iść? Cofnąć się nie cofnie ale czy nie jest groźne?

Załączniki

• IMG_20180617_161828.jpg
    IMG_20180617_161828.jpg
    118,3 KB · Wyświetleń: 110
Hej. Powiedzcie mi czy któraś z Was robi rzęsy i czy będzie ją robiła do końca ciąży i będzie rezygnować ja się zastanawiam ale zdejme chyba we wrześniu [emoji21]
I co z paznokciami u nóg też mają być niepomalowane bo u tak słyszałam że tak albo chociaż jeden paznokieć. Nie ukrywam że są to drobiazgi ale humor poprawiają na co dzień i bez tego trochę smutno.

To zależy czego szukasz. Czy kwatery prywatnej, pokoju, hotelu, mieszkania na wynajem. Czy chcesz być blisko centrum czy dalej jako baza wypadowa. Ile noclegów, czy z dziećmi, Krakow jest spory a dojazd z jednego końca na drugi trwa nawet godzinę, więc to wszystko ma znaczenie :-)

Dziewczyny z Krakowa i okolic. Macie, znacie moze jakieś namiary na tanie noclegi w Krakowie albo okolicy w lipcu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry