Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesć dziewczyny. Rano mialam lekkie plamienia; pojechałam po 12 do szpitala z dzieckiem ok... ale.okazlao się, że pęcherz wychodzi mi do szyjki i jest rozwarcie. Lekarze mowia; ze to ciężka sytuacja szczegolnie ze to 23tc i mogę poronic. Jutro zdecydują co i jak czy zakładają szew czy to nie na sensu.... Boje sięczy miala ktoś taki przypadek? Zakończył się pozytywnie? Na Internecie same negatywny....
Czesć dziewczyny. Rano mialam lekkie plamienia; pojechałam po 12 do szpitala z dzieckiem ok... ale.okazlao się, że pęcherz wychodzi mi do szyjki i jest rozwarcie. Lekarze mowia; ze to ciężka sytuacja szczegolnie ze to 23tc i mogę poronic. Jutro zdecydują co i jak czy zakładają szew czy to nie na sensu.... Boje sięczy miala ktoś taki przypadek? Zakończył się pozytywnie? Na Internecie same negatywny....
Tak myślałam że może być trudny ten kombinezon ale kupiłam go w promocji za Ok 30 zł wiec niech już zostanie, następny jak będę kupować to raczej będę wolała stacjonarnie niż przez neta.Sliczne ciuszkiCoolclub ma calkiem niezle te ubranka, chociaż nie wszystkie. Dostalam kiedys pajace i okazalo sie ze z zestawu 3 szt nadawal sie jeden, dwa pozostale mialy 60% i 50% bawelny a reszta jakis badziew. Na kombinezon mozliwe ze faktycznie bedziesz trochę zlozeczyc przy zakladaniu ale z niego nie bedziesz wyciagac dziecka co chwile. Po domu do przewijania te z rozpieciem po skosie sa okropne, ale na spacerze przewijac nie bedziesz. Takiego pajaca wygodnie jest zakladac tylko jak mozesz go rozlozyc na plasko i wsunac od gory dziecko. Ja mialam problem jak chcialam upchnac w podobny kombinezon synka wychodzac np z galerii i majac do dyspozycji nosidelko albo lawke.
Hej. Trzymaj się, rób co tam mówią, a będzie dobrze. Trzymam kciuki!Czesć dziewczyny. Rano mialam lekkie plamienia; pojechałam po 12 do szpitala z dzieckiem ok... ale.okazlao się, że pęcherz wychodzi mi do szyjki i jest rozwarcie. Lekarze mowia; ze to ciężka sytuacja szczegolnie ze to 23tc i mogę poronic. Jutro zdecydują co i jak czy zakładają szew czy to nie na sensu.... Boje sięczy miala ktoś taki przypadek? Zakończył się pozytywnie? Na Internecie same negatywny....
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok!Czesć dziewczyny. Rano mialam lekkie plamienia; pojechałam po 12 do szpitala z dzieckiem ok... ale.okazlao się, że pęcherz wychodzi mi do szyjki i jest rozwarcie. Lekarze mowia; ze to ciężka sytuacja szczegolnie ze to 23tc i mogę poronic. Jutro zdecydują co i jak czy zakładają szew czy to nie na sensu.... Boje sięczy miala ktoś taki przypadek? Zakończył się pozytywnie? Na Internecie same negatywny....
O matko trzymam kciuki ogromnie, że wszystko będzie dobrze. [emoji110][emoji110][emoji110][emoji5]Czesć dziewczyny. Rano mialam lekkie plamienia; pojechałam po 12 do szpitala z dzieckiem ok... ale.okazlao się, że pęcherz wychodzi mi do szyjki i jest rozwarcie. Lekarze mowia; ze to ciężka sytuacja szczegolnie ze to 23tc i mogę poronic. Jutro zdecydują co i jak czy zakładają szew czy to nie na sensu.... Boje sięczy miala ktoś taki przypadek? Zakończył się pozytywnie? Na Internecie same negatywny....