reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny boli ktoras spojenie łonowe !! Kazdy krok jak chodze czuje ze boli....
Organizm pamieta 2 ciaze..bo raz za razem byly..wiec nie powinnam miec jakichs boli zwiazanych z rozciaganiem etc... a tak czuje sie świetnie
Mnie boli jak chodze, jak siedze czy leze to nic nie czuje. Bol taki w pochwie czuje po prostu jak wstaje. Bylam przedwczoraj badana przez gina, ale tylko dotykowo, bez usg i nic nie zauwazyl niepokojacego. Usg dopiero mam za miesiac, wtedy na pewno poprosze, zeby spojenie obejrzeli, bo troche sie martwie, ze cos moze sie rozchodzic. A moze to po prostu normalne w ciazy, u mnie pierwsza ciaza wiec wszystko nowe.

Nie znam fachowej nazwy, ale mnie boli ten taki mostek lonowy...centralnie polozony...ta kość...
Ja nie wiem jak opisać ten ból... w pierwszej ciąży nie przypominam sobie abym coś takiego miała. Ból się zaczyna jak ruszam nogą aby dać krok i tak rozchodzi się na macice. Jest bardzo irytujący... teraz juz trochę rzadziej mnie łapie, ale jeszcze się zdaza. Czekam na wizytę do następnego piątku. Mam nadzieję że to nic złego.

U mnie dzisiejsze wyniki bardzo źle.
Wszystkie normy cholesterolu przekroczone na lipogramie. Jestem w szoku ważę 61kg przytylam 7kg , jem głównie owoce warzywa i wodę. Prawie nie jem miesa a wyniki jakbym codziennie jadla prosiaka z grilla.
Jutro ginekolog w poniedzialek internista, pewno coś zlecą dalej bo badania robiłam pod kątem miażdżycy /zakrzepicy. Pewnie stąd te cholerne żylaki. Niech to szlag!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry