• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny boli ktoras spojenie łonowe !! Kazdy krok jak chodze czuje ze boli....
Organizm pamieta 2 ciaze..bo raz za razem byly..wiec nie powinnam miec jakichs boli zwiazanych z rozciaganiem etc... a tak czuje sie świetnie
Mnie boli jak chodze, jak siedze czy leze to nic nie czuje. Bol taki w pochwie czuje po prostu jak wstaje. Bylam przedwczoraj badana przez gina, ale tylko dotykowo, bez usg i nic nie zauwazyl niepokojacego. Usg dopiero mam za miesiac, wtedy na pewno poprosze, zeby spojenie obejrzeli, bo troche sie martwie, ze cos moze sie rozchodzic. A moze to po prostu normalne w ciazy, u mnie pierwsza ciaza wiec wszystko nowe.

Nie znam fachowej nazwy, ale mnie boli ten taki mostek lonowy...centralnie polozony...ta kość...
Ja nie wiem jak opisać ten ból... w pierwszej ciąży nie przypominam sobie abym coś takiego miała. Ból się zaczyna jak ruszam nogą aby dać krok i tak rozchodzi się na macice. Jest bardzo irytujący... teraz juz trochę rzadziej mnie łapie, ale jeszcze się zdaza. Czekam na wizytę do następnego piątku. Mam nadzieję że to nic złego.

U mnie dzisiejsze wyniki bardzo źle.
Wszystkie normy cholesterolu przekroczone na lipogramie. Jestem w szoku ważę 61kg przytylam 7kg , jem głównie owoce warzywa i wodę. Prawie nie jem miesa a wyniki jakbym codziennie jadla prosiaka z grilla.
Jutro ginekolog w poniedzialek internista, pewno coś zlecą dalej bo badania robiłam pod kątem miażdżycy /zakrzepicy. Pewnie stąd te cholerne żylaki. Niech to szlag!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry