Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sa 2 rodzaje l4 dla ciezarnych... tzw. Chodzaxe i lezace.. nq chodAcym.. nie trzeba siedziec w domu..jak nas nie ma w domu..to zostawiaja w skrzynce. Kartke ze byli..wystarczy odp ze bylo sie w aptece..czy w sklepie...i przychodza na kolejna wizyte...
Dziewczyny w 1 ciążach jak byłyście to w którym tygodniu zaczęłyście widzieć brzuszek? Ja dostaję takich wzdęć, że wyglądam jakbym była w 4 miesiącu ciąży, a jestem szczuplutka - mam 50 kg przy 166 cm wzrostu![]()
W poznaniu epidemia ospy zaczela sie pod koniec wrzesnia.. i tak do stycznia trwala...Póki co dwójka na ospę chora a dyrektorka ba jelitowke. Ale to prawda wszyscy z katarami, gilami po usta cieknacymi. Kaszlem. Ja sama dwa tygodnie temu wyleczyłam zapalenie zatok.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
![]()
Dzis jest fajna data bo walentynkiTeraz ważne pytanie! Mąż jeszcze nie wiem że się udałorok starań był. Chciałabym mu jakoś tak wyjątkowo może trochę z "pompą" go poinformować. Ale pomysłu nie mam
Ratujcie !
W poznaniu epidemia ospy zaczela sie pod koniec wrzesnia.. i tak do stycznia trwala...
Teraz juz temat ospy ucichl.... my w grudniu miesiac kwarantanny mielismy, bo raz z jednym synem 2 tyg..a..potem drugi chorowal
Ja 57kg ważyłam i nadal ważęDziewczyny w 1 ciążach jak byłyście to w którym tygodniu zaczęłyście widzieć brzuszek? Ja dostaję takich wzdęć, że wyglądam jakbym była w 4 miesiącu ciąży, a jestem szczuplutka - mam 50 kg przy 166 cm wzrostu![]()
Dziewczyny w 1 ciążach jak byłyście to w którym tygodniu zaczęłyście widzieć brzuszek? Ja dostaję takich wzdęć, że wyglądam jakbym była w 4 miesiącu ciąży, a jestem szczuplutka - mam 50 kg przy 166 cm wzrostu![]()