reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ale w ciąży rozumiem że miałaś przetykane ? Hm jak nie przejdzie do muszę do laryngologa iść...
Moja córka ma nadmierną produkcję woskowiny i na odetkanie ucha z dużej ilości laryngolog polecił nam psikanie sprayem do ucha (jakikolwiek z olejkami) co wieczór, aż odpuści. Ale nigdy nie wkładać samemu niczego do ucha, patyczków do ucha też nie wolno, bo przepcha się tylko woskowinę głębiej i pogorszy sprawę. Patyczkami można czyścić tylko to, co samo wypłynie na zewnątrz ucha.

23tc 5 dni....
Ehhh spojenie okey..nie rozchodzi mi sie.. szyjka okey..dluga i zamknięta...
Ale lozysko " niskie schodzace" ....

Ja mam gr krwi Brh- ale nie bede miala zastrzykow w ciazy..bo dr mowila ze to tylko przy pierwszej ciazy daja, prawda to ???
Dostalam badania do zrobienia..powtarzam badania .toksoplazmoza, przeciwciala, oczywiscie obciazenie glukoza... mam zrobic za 10~14 dni..w skonczonym 24 tc......a dzis mam 23. I 5 dni....

Widze ze mowicie o narkozach...i testach
... ja nie mialam zadnych testow....
Pierwsze cc mialam nieplaniwane a drugie zaplanowane...i zadnych testow... znieczulenie od pasa w dół

Teraz ze wzgledu na ryzyko zrostu blizn po 2 x cc i lozyska..które laskawie mogloby juz isc do gory, ale nie chce... jest " schodzace; to bede miala narkoze...bo w trakcie mojego cc moze wyniknac koniecznosc wyciecia macicy......transfuzjia krwi etc.. poki sie nic nie zmieni to mnie akurat teraz narkoza czeka..... oby poszlo do góry !!
A tak okey..dzidzia kopie

Moj starszy syn byl obok w gabinecie u laryngologa i nos NIE JEST ZLAMANY ufffff
To nieprawda z tym zastrzykiem! Ja jestem w trzeciej ciąży i mam już skierowanie na podanie zastrzyku w szpitalu na 10 lipca (bezpłatnie na NFZ). Miałam zastrzyk z immuno po pierwszym porodzie i po łyżeczkowaniu. Teraz dostanę w 28+0 i po porodzie chyba też.

reklama
To nieprawda z tym zastrzykiem! Ja jestem w trzeciej ciąży i mam już skierowanie na podanie zastrzyku w szpitalu na 10 lipca (bezpłatnie na NFZ). Miałam zastrzyk z immuno po pierwszym porodzie i po łyżeczkowaniu. Teraz dostanę w 28+0 i po porodzie chyba też.

A my mamy z niemezem niezgodność i nikt mi nic o zastrzyku nie mówił. Dopiero po porodzie jak wyjdzie coombs pozytywnie to wtedy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry