sandralevv93
Fanka BB :)
U mnie deszczu nie bylo a mega fajnie chlodno sie zrobilo [emoji4][emoji4][emoji173] uwielbiam juz ten zimniejszy frontA u mnie zero chmur ..... a czkam deszczu jak zbawienia.... może trochę katar alergiczny odpuści
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie deszczu nie bylo a mega fajnie chlodno sie zrobilo [emoji4][emoji4][emoji173] uwielbiam juz ten zimniejszy frontA u mnie zero chmur ..... a czkam deszczu jak zbawienia.... może trochę katar alergiczny odpuści
Od początku roku wszystkie ciężarne z konfliktem mogą dostać za darmo na NFZ zastrzyk profilaktyczny. Jak się nie podaje i jednak wyjdzie konflikt, to wiadomo, że są na to sposoby i nie ma wielkiej tragedii, ale akurat koleżanka miała konflikt i trochę trzeba się było później namęczyć po porodzie (szczegółów nie znam, ale mówiła, że nie mogła karmić dziecka piersią). A jak się poda jeszcze w ciąży zastrzyk, to zapobiega się wszystkim możliwym powikłaniom. Tylko trzeba mieć skierowanie od lekarza na zastrzyk.A my mamy z niemezem niezgodność i nikt mi nic o zastrzyku nie mówił. Dopiero po porodzie jak wyjdzie coombs pozytywnie to wtedy
Od początku roku wszystkie ciężarne z konfliktem mogą dostać za darmo na NFZ zastrzyk profilaktyczny. Jak się nie podaje i jednak wyjdzie konflikt, to wiadomo, że są na to sposoby i nie ma wielkiej tragedii, ale akurat koleżanka miała konflikt i trochę trzeba się było później namęczyć po porodzie (szczegółów nie znam, ale mówiła, że nie mogła karmić dziecka piersią). A jak się poda jeszcze w ciąży zastrzyk, to zapobiega się wszystkim możliwym powikłaniom. Tylko trzeba mieć skierowanie od lekarza na zastrzyk.
A gdzie to jest napisanr...w jakims rozporzadzeniu ?? Na co sie powolac..? Skad te info...Od początku roku wszystkie ciężarne z konfliktem mogą dostać za darmo na NFZ zastrzyk profilaktyczny. Jak się nie podaje i jednak wyjdzie konflikt, to wiadomo, że są na to sposoby i nie ma wielkiej tragedii, ale akurat koleżanka miała konflikt i trochę trzeba się było później namęczyć po porodzie (szczegółów nie znam, ale mówiła, że nie mogła karmić dziecka piersią). A jak się poda jeszcze w ciąży zastrzyk, to zapobiega się wszystkim możliwym powikłaniom. Tylko trzeba mieć skierowanie od lekarza na zastrzyk.
A jak się chodzi do ginekologa prywatnie ? To tez można dostać takiego skierowanie na zastrzyk na NFZ ?
A miałaś już test obciążenia glukozą?po godzinie miałam zbyt wysoki - 190 mg.
To nieprawda z tym zastrzykiem! Ja jestem w trzeciej ciąży i mam już skierowanie na podanie zastrzyku w szpitalu na 10 lipca (bezpłatnie na NFZ). Miałam zastrzyk z immuno po pierwszym porodzie i po łyżeczkowaniu. Teraz dostanę w 28+0 i po porodzie chyba też.