Szalona 29
Moderatorka
No ja swojego ledwo urodziłam, pomagali mu vacuum, ja oczywiście popękałam. Wolałabym tego tym razem uniknąć![]()
Mi jak powiedzieli przy 1 porodzie vacum..krzyknelam nie zgadzam sie... i pojechalam na cc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja swojego ledwo urodziłam, pomagali mu vacuum, ja oczywiście popękałam. Wolałabym tego tym razem uniknąć![]()
Chlopaki z ikea oglaszaja sie na olx...i biora taniejBralas montaz ikea? Jak to sie ogarnia, jesli ma sie swoja lodowke, plyte i piekarnik do zabudowy? Dzieki za info o zmywarce.
Tak ponieważ waga dziecka jest istotna. Ja mam już uzgodnione z gin że w 38tc dostaję skierowanie do szpitala na wywołanie gdyby się samo nie zaczęło, jednak ja sama spróbuje pomóc małemu zeby miał ochotę wyjść w 37tc.
Na pewno podpytam moją ginekolog, co sądzi. Chyba że sama coś powie.Współczuję[emoji53] Nie wiem czy widziałaś ale ostatnio czerwcowa mama urodziła i też popekala. Może dzidziuś będzie mniejszychociaż wiadomo jak jest przy cukrzycy ale życzę bezproblemowego porodu [emoji16].
U mnie już główkę było widać, więc to chyba za późno. I byłam już tak wykończona, że nie wiedziałam do końca o co chodzi.Mi jak powiedzieli przy 1 porodzie vacum..krzyknelam nie zgadzam sie... i pojechalam na cc
Daj spokój, mnie chyba by rozerwalo. Jestem dość szczupła więc sama bym zaprotestowala jeśli musiałabym rodzić sn takiego dużego chłopa.juz czytalam..ze dzieci większe....no sn rodzic 5 kg dziecko to rzeczywiscie lepiej ciut wcześniej
Koniecznie mnie to dało taki jakiś komfort psychiczny przy tej cukrzycy. Bywają dni że strasznie boję się o maluszka. Rozumiem że Ty masz tylko dietę tak ?Na pewno podpytam moją ginekolog, co sądzi. Chyba że sama coś powie.
Z nasza zmywarka nie bylo problemów... a bralismy tez rtv agd.. ..ale tez. O to pytali...bo rzeczywiście sa problemyBralas montaz ikea? Jak to sie ogarnia, jesli ma sie swoja lodowke, plyte i piekarnik do zabudowy? Dzieki za info o zmywarce.
Niby sie slyszy o kobietach..5kg silami natury... ale wiekszosc chyba nie jest w stanie bez popekania urodzic male olbrzymyDaj spokój, mnie chyba by rozerwalo. Jestem dość szczupła więc sama bym zaprotestowala jeśli musiałabym rodzić sn takiego dużego chłopa.