Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juz patrze....Zerknij na filmik madmauselle zu odpoelichowanie 1,5 rocznego dziecka. Właśnie dzisiaj oglądałam. Sam jej syn też dawał "znaki"
DobranocDobra spadam spać bo to pisanie to uzależniające jest![]()
Biore smecte, stoperan, paracetamol jak bardzo brzuch boli oraz elektrolity. Byłam w szpitalu, zrobili badania. Wszystko pięknie. Myślę że wiedzą co robią. I tak jest nie źle bo pół dnia mogłam funkcjonować i wieczór tak samo. Więc może jutro juz cały dzień będzie duzo lepszy.Moze jakis probiotyk wez?
Mi na biegunkę polecali Enterol, a tak to zawsze coś z Lactobacillus rhamnosus gg. Córka ostatnio na jakąś wirusówkę powodującą ból brzuszka dostała Sanprobi chyba.Biore smecte, stoperan, paracetamol jak bardzo brzuch boli oraz elektrolity. Byłam w szpitalu, zrobili badania. Wszystko pięknie. Myślę że wiedzą co robią. I tak jest nie źle bo pół dnia mogłam funkcjonować i wieczór tak samo. Więc może jutro juz cały dzień będzie duzo lepszy.
Moja zawsze była do tyłu jeśli chodzi o mówienie, a mówi się, że to chłopcy później mówią :-) Chodzi teraz na zajęcia z logopedą i jest duża poprawa. Wcześniej zawsze wszystkie etapy mowy osiągała później, np. zaczęła gaworzyć 2 miesiące później niż "powinna".No wiadomo ze go nie przywiaze do nocnika heehehnie sadzilam ze tak szybko zawola i zauwazy to ze siusiu...... no ale tyle sie nalatal za staszym bratem do lazienki..w jedzeniu go nasladuje... nawet talerz musi miec taki jak brat... on kubka niekapka nie chcial bo brat pije ze szklanki.... pozalewal sie pare razy ale juz nauczyl samodzielnie pic... te drugie dzieci duzo szybciej sie uczą....
Teraz ma rok i 5 miesiecy..a mowi oprocz standardu mama tata baba...mowi jeszcze ciuchcia, kółko, trzy, szesc.. pempek, siusiua dzisiaj to swiadome siusiu bylo...
nasladuje juz glosy zwierząt..no ale starszy tez szybko mowil.....zanim 2 lata skonczyl to liczyl do 10..kolory ksztalty znal... dumna z nich jestem![]()
Ładny brzuszek [emoji4]To mój brzusio z 7.06 a w tamtym tyg.od kilku osób w pkolu usłyszałam zdziwienie
"Pani jest w ciąży? Nie było widać"Zobacz załącznik 870778