mimi00
Moderator
Ja też mam dowcipną [emoji3] ale kurcze do odbytu też blisko [emoji23] [emoji23]Bierzesz doustnie? Mnie od razu lekarz ostrzegl i dal wybor ktora wole przyjmowac. Mniejsze konsekwencje sa jednak jak sie dziala miejscowo![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mam dowcipną [emoji3] ale kurcze do odbytu też blisko [emoji23] [emoji23]Bierzesz doustnie? Mnie od razu lekarz ostrzegl i dal wybor ktora wole przyjmowac. Mniejsze konsekwencje sa jednak jak sie dziala miejscowo![]()
Mi nie ma różnicy czy lato czy zima, każda wchodzi .... a najlepsza taka niemyta z piachem hahahahaJak bylam niania pare lat temu, to dziecko ktorym sie opiekowałam zjadalo zawsze pol kostki masla jak wracali z nim ze sklepu.co do pietruszki to sie nie dziwie, ma przyjemny lekko ostry smak i tez lubie wszamac, ale tylko latem, zima ta z marketu wcale mi nie lezy.

Lekarz mi kazal kupowac magnez bez b6, wzielam asmag, niedługo sie skonczy to sprobuje z jakims innym.Bo asmag jest magnezem starej generacji i te osłonki długo zalegają w żołądku , ja biorę magne b6 forte , tam jest aż 100 mg jonów magnezu
Ja mam na NFZ, nawet nie wiem ile godzin ale sporo napewno. Tak jak pisałam od 21 tyg po 1 godz a od 30 po 2 mogę chodzić .Ile macie lacznie godzin w tych szkolach? Wydaje sie jakos duzoja na weekendowa chce pojsc, to jest 10h po 300-400zl w zaleznosci od lokalizacji.
No wiadomo ze go nie przywiaze do nocnika heehehnie sadzilam ze tak szybko zawola i zauwazy to ze siusiu...... no ale tyle sie nalatal za staszym bratem do lazienki..w jedzeniu go nasladuje... nawet talerz musi miec taki jak brat... on kubka niekapka nie chcial bo brat pije ze szklanki.... pozalewal sie pare razy ale juz nauczyl samodzielnie pic... te drugie dzieci duzo szybciej sie uczą....
Teraz ma rok i 5 miesiecy..a mowi oprocz standardu mama tata baba...mowi jeszcze ciuchcia, kółko, trzy, szesc.. pempek, siusiua dzisiaj to swiadome siusiu bylo...
nasladuje juz glosy zwierząt..no ale starszy tez szybko mowil.....zanim 2 lata skonczyl to liczyl do 10..kolory ksztalty znal... dumna z nich jestem![]()
Ale piszesz ze niedlugo odstawiasz, ciekawe czy będzie lepiej, bo moze jednak nie ma to zwiazku...Ja też mam dowcipną [emoji3] ale kurcze do odbytu też blisko [emoji23] [emoji23]
Ja mam tak z owocami, najlepsze prosto z krzaka, a jaka mloda marchewka wyrwana z ziemi i ze skorka jest pyszna! MniamMi nie ma różnicy czy lato czy zima, każda wchodzi .... a najlepsza taka niemyta z piachem hahahaha![]()
Tak mam wybrać to co mam i koniec. Zobaczymy czy będzie poprawa. Może to wcale u mnie nie ma wpływu w końcu to tylko jedna tabletka. Co mają powiedzieć dziewczyny które biorą po cztery i więcej.Ale piszesz ze niedlugo odstawiasz, ciekawe czy będzie lepiej, bo moze jednak nie ma to zwiazku...
Ja z kolei uważam że nocnik jest do robienia kupy i siku bez zbędnych ceregieli. Młody siadalal, robił co trzeba i wstawal, mylismy tylek. Koniec historii.O fajnie ze zauwaza ze juz robi i zaczal komunikowac. Probuj za kazdym razem jak zawola, w koncu uda mu sie troche powstrzymywać i bedziesz zdazala z nocnikiemmoj jest pod tym wzgledem dziwny troche, juz tu kiedys pisalam, on jak mial 10 miesiecy to ostatnie kupy w pampersie ladowaly, pozniej juz nie było takiej opcji zeby zrobil nie na nocnik, nie liczac choroby.
Tylko ze my sadzalismy na nocnik od kiedy sam usiadl, caly czas siedzielismy obok zeby sie nie zachwial i nie spadl, dodatkowo byly rozne zabawy nocnikowe i wyglupianie zeby mu sie nie nudziło. Bardzo polubil to wszystko i teraz bywaja takie dni ze mógłby przesiedziec na nocniku caly dzien i nie chce zeby go podnosic, tak sie dobrze bawi. Oglada ksiazeczki, bawi sie klockami itp![]()
Owoce mogą dla mnie nie istnieć ... ale marchew ... tez wchodzi kilogramamiJa mam tak z owocami, najlepsze prosto z krzaka, a jaka mloda marchewka wyrwana z ziemi i ze skorka jest pyszna! Mniamteraz pilnuje zeby myc dokładnie ale to juz nie to samo
![]()