Otoona
Fanka BB :)
Ja zaczynałam od 4 jednostek A obecnie jestem na 13 jednostkach. Czasami się zastanawiam do ilu dojdę pod koniec ciąży.Przez 4 dni 6 jednostek jak się cukier nie poprawi to mam zwiększyć do 8 jednostek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zaczynałam od 4 jednostek A obecnie jestem na 13 jednostkach. Czasami się zastanawiam do ilu dojdę pod koniec ciąży.Przez 4 dni 6 jednostek jak się cukier nie poprawi to mam zwiększyć do 8 jednostek.
U nas nocnik był bezużyteczny, nakładka na sedes i dosyć szybko poszło. Coś około 1,5 roku, smoczka po prostu przed 2 urodzinami obcięłam. Mysza zjadła, koniec nie madwa tygodnie z życia wyjęte, ale nie było przeproś
Zęby proste, wad wymowy brak, zgryz prawidłowy
Co do dziwnych smaków. Nikt nigdy nie widział Kajtka ze zwykła kanapka, wędlina nie przejdzie-żadna. Owoce tylko banan i ewentualnie jabłko, wszystko inne za kwaśne, za to warzywa zawsze i wszędzie. Brokuł, szpinak, kalafior to hurtowo
Mięsa odmówi, ale ryby nigdy. Krewetki kalmary, na sushi idziemy to jest komitywa ja zjadam pieczone rolki, a on palcem wydziubuje surowa rybę i kawiordziwne to moje dziecko
![]()
Moze zagryz skorka chleba, bulkaWiecej niz pol litra?nie wiem czy dam rade na raz
ja pije calkiem sporo, niestety to ze cos zjem tez nic nie zmienia. Teraz jest po 12, ja bralam przed 8 i nadal czuje ze gdzies tam stoi, juz powinnam wziac nastepna niedlugo.
Jest, jest bo ciagle mi szwagierka wytykala, ze jej corka w wieku mojego Igora to juz to czy tamto umiala i ciagle opier...od tesciowej zbierala, ze dziewczynki zawsze szybsze we wszystkimPodobno tak jest
Ciekawe czy jest na forum Mamusia, która może to potwierdzić.
Nic nie daje, nie ma znaczenia czy wezme przed jedzeniem, po czy w trakcie. Chyba po prostu ten asmag mi nie lezy.Moze zagryz skorka chleba, bulka
Co do smoczka mija mama posmarowałam musztarda, ona wyschla i powiedziała ze mucha zrobiła na nim kupę i musi wyrzucić i smoka już nie będzie. Nawert nie tesknilismy, po prostu akceptacja ze smoka już nie ma. Mieliśmy 1,5 roku
Rytual wieczorny od urodzenia i zawsze tego pilnuje, nawet koleżanka sie smiala ze mnie ze jestem zbyt poplanowana. Nie wiem.gdzie błąd popelnilam. Przytulanka jest ale rzuca nia po 5 min i oddaje. Zasypiala w swoim lozeczkir to tez 40 kin to trwalo, teraz wycjodzir z niego bo nie ma.szczebelkow dwoch (jak byly to potrafila wyskoczyc bez nich, ale sie balam ze cos sobie zrobi wiec wyciagnelam). Ciemno w pokoju, ale nic nie pimaga a ja juz wymiekam. Wiem ze kazde dziecko musi byc spiace ale czy ja klade o 20 czy o 21 to i tak.trwa to godz, jak o 20 to naweti 1,5A macie wieczorne rytuały? Godzinę przed pójściem do łóżka już zacząć kolacje, kąpiel, bajki? Może niech zasypia z przytulanka i powiedz jej że musi ją utulic do snu i przypilnowac żeby zasnela, że musi być cichutko i nie ruszać się żeby jej nie obudzić.
Moze spróbuj mu wytłumaczyć, że smoczek się zepsuł i przekonasz go żeby sam go wyrzucil.No ja sie wkurzylam ze smoczkiem bo ostatnio zaczal je przegryzac w tydzien poszlo 4 smoczki a dawalismy np jak jechalismy autem i do drzemki, zostalo tylko na drzemki i sama nie wiem tak calkiem szczerze wobec siebie wydaje mi sie ze jeszcze potrzebuje ale moze to takie matczyne gadanie choc podkreslam jestem z tych twardych ale co nie ma smoczka i idziemy spac bez? Dziecko placze nie reagujemy az sam zasnie?
Ja wciagam nektarynki i brzoskwinie na.potege. potrafie sama na.raz kg wciagnac na jedno posiedzenie...O rany serio ? Ja kocham owoce . Przez ostatni tydzień jadłam czereśnie na potęgę.
Zjadłam chyba z 12 kg sama. Serio
Też nie wiem czy to było mądre.
I w domu zawsze mam banany. Zawsze
Teraz jak mnie łapie głod ni stąd ni zowąd lecę do kuchni, cyk
Bananek
Mniam :-)
Uwielbiam te śliwki z biedry. Teraz jest jakaś fajna odmiana