monami
Fanka BB :)
Ostatnio miałam to samo! Jakby mi ktoś szpilkę w pośladek wbijał jak zmieniałam pozycję [emoji3] widocznie Miłosz się tak raczył ułożyć że jakiś nerw naciskał haha bo na następny dzień przeszło![]()
A mnie już tak boli 3 dni ;(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ostatnio miałam to samo! Jakby mi ktoś szpilkę w pośladek wbijał jak zmieniałam pozycję [emoji3] widocznie Miłosz się tak raczył ułożyć że jakiś nerw naciskał haha bo na następny dzień przeszło![]()
Uu znam to. Kregoslup moja Pani... Ja mam tak samo a przez jakis czas bylo nawet duzo gorzej bo ledwo bylam w stanie chodzić podtrzymujac sie sciany, oprocz tego promeniowal ból na pol brzucha. Pomogły codziennie masaze, ale znowu wrocilo.
No i super!Matko.... juz jest wlasciwie lipiec....
Tylko sierpien i wrzesień zostal...
A mnie już tak boli 3 dni ;(
No nie przesadzaj, jeszcze lipiec caly przed nami a Ty juz tak hop siup zw tylko dwa mscMatko.... juz jest wlasciwie lipiec....
Tylko sierpien i wrzesień zostal...
Mój tata miał kleszcza, pojechałam z nim m do lekarza rodzinnego tam mu go wyciągnęli i dali jakiś zastrzyk, nie pamiętam co to było bo to jakieś 10 lat temuMoj szwagier mial kleszcza wyszedl mu rumien i od razu dostal od lekarza antybiotyk na 3 tygodnie
A mnie już od kilku tygodni boli kość ogonowa. Nigdy wcześniej mnie nie bolała A teraz masakra, zwłaszcza jak siedzę na czymś twardym.to słabo faktycznieale objawy identyczne z tego co opisujesz.. Może ogólnie Ci macica powiększona na nerwy uciska?
Ja jutro robię ciasto malinowa chmurka. Nie mogę się doczekać. Uwielbiam.Ja zjadłam dwa kawałki ciasta kruszonego z truskawkami. Miałam ograniczyć cukier ale wróciłam tak zmęczona, że nie mogłam sobie darować.