Ka30sia
Fanka BB :)
Może być. I co z tym się robi?Myślę że woda Ci się zatrzymuje dlatego aż takie różnice wychodzą.
nigdy nie miałam tego problemu.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może być. I co z tym się robi?Myślę że woda Ci się zatrzymuje dlatego aż takie różnice wychodzą.
nigdy nie miałam tego problemu.Niestety diabetolog kazał mi się ważyć codziennie i zapisywać wyniki. Nie wiem po co.Wazyc powinno sie co tydzien zawsze w ten.sam.dzien.tyg rano na.czczo i o.tej samej porze, wtedy jest miarodajna
Mala cudna! Szyjka żyrafa. Dobrze, ze wszystko dobrze. Odpoczywaj wiecej!Zobacz załącznik 871739 Cześć , ja dziś rano miałam wizytę emergency u swojego giną, bo od godz 7 miałam mocne, regularne skurcze..... okazało się za fałszywy alarm, Polka zmieniła ułożenie o 180 stopni i to pewnie pobudziło macice do skurczy... ogólnie wszystko ok , dostałam na wszelki wypadek luteinę do pobrania ,szyjka długa 6 cm, Pola rośnie , łożysko ok ... więcej odpoczynku w domu i lecimy dalej![]()
Aha to nie wiedzialam.Niestety diabetolog kazał mi się ważyć codziennie i zapisywać wyniki. Nie wiem po co.
Noga fioletowaSzczęście, że nie tylko ja zawsze ufajdam teraz się jak coś czystego założę
Dobrze, że nic się nie stało, noga boli ?
Najważniejsze, że Polka cała i zdrowa i Mama też prawie bezkolizyjnie :-*
całe szczęście ortopeda w domu wiec będzie ok 
Ja odwrotnie. Przed ciaza musialo byc.slodkie codziennie. Czekolada szla cala, princesse, paczki i inne pysznosci torty przede wszystkim. Teraz żaden tort mi nie smakuje a jadla juz na komunii, cjrzcinach, urodzinach i ble, az mi sie dobrze po kawalku bylo.Mnie na szczęście w ciąży bardzo kusi słodkie i jem dość sporo [emoji23] natomiast przed ciąża słodycze i cukier mogłyby dla mnie nie istnieć. Wolałam zjeść soczystego hamburgera niż zjeść czekoladę choćby.
Pewnie dlatego mi gładko ta glukoza weszła
Zobacz załącznik 871739 Cześć , ja dziś rano miałam wizytę emergency u swojego giną, bo od godz 7 miałam mocne, regularne skurcze..... okazało się za fałszywy alarm, Polka zmieniła ułożenie o 180 stopni i to pewnie pobudziło macice do skurczy... ogólnie wszystko ok , dostałam na wszelki wypadek luteinę do pobrania ,szyjka długa 6 cm, Pola rośnie , łożysko ok ... więcej odpoczynku w domu i lecimy dalej![]()
Moj 1.5 roczniak tez uwielbia schody.on by wchodzil i schodzil....tak w kolkoMy jak mamy problem z kregoslupem to troche inaczej do tego noszenia podchodzimy niz dziewczyny, u nas to jest koniecznosc.
No widzisz dzieci sa rozne, moj kocha schody i moglby lazic bez przerwy, tylko za dwie rece sie kaze trzymac. Robi takie wielkie kroki jakby chcial na raz dwa stopnie przekroczyc i w dol to samo. Ty i tak masz mase ruchu przy nich dwóch bo z nimi wychodzisz na dwor. Ja swojego moge ogarnac tylko w czterech scianachczasem, bardzo rzadko jak juz musze z nim wyjsc cos zalatwic to wozek i nie ma opcji zeby go wyjac bo wtedy daje noge, a ja go nie zlapie. Zeby dogonic swojego 1,5-roczniaka musialabym sama biec, bardzo szybki jest i kazdy kto sie podejmuje spaceru z nim wraca zdyszany i spocony
![]()
Chcesz moje pol opakowania???
Jak stanelam na wage to mi się odechcialo.... ograniczam slodkie od jutra po glukozie.... a dzis nadal czuje sie zaslodzona
Ja wstret do slodyczy mialam pierwsze 3 miesiace.....co bylo szokiem dla mnie.... a teraz razy 2 pochlaniam az mi wstyd :/
Na rękach nie noszę.Ale po dobroci często nie pójdzie np jak grzebie w sedesie albo dorwie się do klocków brata.
Codziennie też muszę mu pomóc pokonac schody, czasem wejdzie sam za ręce a czasem się zaprze i nie ma wyjścia.Musze go.pod pacha wniesc.
Tak samo pranie niosę z mieszkania na piętrze do pralni na parterze i albo wieszam na podwórku albo jak deszcz lecę wieszać na strych (dwa piętra w.gore) wybór mam.taki albo więcej latam, albo więcej niosę.i mam ciężej.Wole mniej latać.