Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zamowilam dzisiaj pake body, pajacow, spiochow i polspiochow, w sumie prawie 70 szt. za 100 zlwygladaja bardzo przyzwoicie, mam nadzieje ze nie tylko na zdjeciach
![]()
Głodna sie zrobilamzachcialo mi sie slodkiego o 21 ale nie zjadlam. No to teraz mi burczy na maxa, mam nadzieje ze da mi jednak usnac
nie chce jesc o tej porze

Moze termin sie zwolni... a do miasta daleko...? Autem nie dojedziesz...chyba ze zaaaa daleko... to moze kosmetyczka jakas tam jest?
Fajnie, że są tacy faceci. Mój to jest z innej planety. O ciążę się nie troszczy, nie głaszcze brzucha, nie pyta, nie wyręcza-no chyba, że go zmuszę.
Jak byłam teraz z M. w szpitalu to dla niego przesadą było to, że chciałam wyjść zjeść ciepły posiłek...bo przecież to tylko 2dni i jogurt z bułką powinny wystarczyć.
Widzę, że ma podejście "ciąża to nie choroba" Nie mam prawa do drzemki w ciągu dnia. No ale on może kimać w weekend bo pracuje po 10-12h na tygodniu.
Moja praca się nie liczy bo jego zdaniem lekka i dużo krócej.
Ja tego nie ogarniam bo to wystarana druga dzidzia w drodze...aż boję się myśleć jak będzie wyglądać jego pomoc po porodzie![]()
Dziewczyny dziś miałam drugie badania prenatalne i wszystko z Bejbikiem super :-) tylko ja mam dzisiaj 22+6 A Mały ma już 650gr ! To nie za dużo? Gin powiedziała,że wygląda na ok 10 dni starszego. I według Usg termin na 18.10 A według OM 26. Boje się,że
urodzie Kolosa!
Obawiam się, że ciężko.
Mój też nie głaszcze brzucha.Dopiero jak dziecko mocniej kopie to do niego dochodzi że będzie znów tata.Ogolnie jest przerażony faktem że będzie tata dziewczynki.
Już zapowiedział że nie myje i nie przewija,
Mój mąż z domu też nie jest nauczony robienia cokolwiek.Tesciowa i teść nic nie robią.Nqwet sprzątanie tam rzadko i po łebkach.A ja tutaj mówię "mieszkasz to robisz" ale się rozleniwił przez mieszkanie w hotelu, gdzie wszystko robią sprzątaczki, więc nie raz muszę ryknac, żeby się ogarnął.
Bo jak wysiądę to będzie miał przesrane, a.mamusia mu nie pomoze
Dziewczyny dziś miałam drugie badania prenatalne i wszystko z Bejbikiem super :-) tylko ja mam dzisiaj 22+6 A Mały ma już 650gr ! To nie za dużo? Gin powiedziała,że wygląda na ok 10 dni starszego. I według Usg termin na 18.10 A według OM 26. Boje się,że urodzie Kolosa!
Czy ja dobrze widzę, że jadłas o 3 w nocy? [emoji79] ja to już potem (w sensie jak położę się spać) tylko wodę pije, żeby oszukać żołądek jak coś [emoji6]Jedz! Ja właśnie zjadłam![]()