Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja pierwszego mam zimowego, rozmiary by sie zgadzaly, ale wychowalismy go przez pierwsze pol roku praktycznie bez swoich ubranek, wszystko pozyczone i wrocilo do wlascicieli. Tym razem juz nie mam od kogo tak wypozyczyc, tym bardziej ze potrzebne duzo wiecej niz mielismyJa jestem w trakcie poszukiwań. Mam coś po starszaku, ale nie tyle ile bym chciała. I Antek jest z maja, a teraz październik i jednak dużo muszę dokupić tych cieplejszych ubranek
Dzięki za troskęjuż w domku jestem, pisałam ale pewnie Ci umknęło
odpoczywam, biorę magnez i luteinę w razie skurczy mam brać nospe ale na szczęście się nie przydaje. W środę do lekarza na kontrole. Jak tak więcej leżę to mały mi w brzuchu szaleje normalnie muszę czasem wstać i się przejść albo się pobujać bo leżeć mi nie daje
![]()

Wiem wiem..ja tez nie pisze ze mi strasNie zle. Gdyby tak bylo darowalabym sobie trzecia dzidzie. Kocham te moje skarby nad zycie, ale gdybym miala pomoc od mojego męża i gdyby to bardziej ogarnial a nie tylko skupial.sie na sobie byloby mi o jiebo lepiej. Kobieta, jak kazdy musi od czasu do.czasu zamknac drzwii, wyjsc sama ze soba i dla.siebie a u nas tego nie maMi nie jest jakoś bardzo źle i dramatycznie.Po.prostu chciałabym czasem.pobyc sama.Poczytac w.spokoju.Pospac.Cokolwiek...BEZ DZIECI!
mam te same obawy, tym bardziej że w 23+0 miał 768g! (ale mierzone na sprzęcie na IP) dodam że dzieć własciwie od początku jest do tygodnia starszy, dziś mam wizytę i dokończenie połówkowych, także jak się dowiem czegoś więcej to dam znać
no ale najważniejsze by było ZDROWE! moge nawet klocuszka 5kg urodzićbyleby zdrowego <3
Ja dziś od 7:20 w laboratorium i walczę z glukoza....oby tylko wytrzymać , już mnie mniej mdli ale pierwsze 20 min były okropne(( ktoś dziś że mną ?
Ano ja...siedzę od godziny prawie po 'drinku'i nie jest źle...Ja dziś od 7:20 w laboratorium i walczę z glukoza....oby tylko wytrzymać , już mnie mniej mdli ale pierwsze 20 min były okropne(( ktoś dziś że mną ?