Kocurek
Fanka BB :)
Miałam w lux med, ale prywatnie od 150 do 180zl.
Miałaś Doppler prywatnie czy na NFZ ? Nie wiesz ile kosztuje ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałaś Doppler prywatnie czy na NFZ ? Nie wiesz ile kosztuje ?
Prawda jest taka że to niestety wina rodziców. Ja jestem jedynaczka ale moja mama ma siostrę 9 lat starsza i podobnie jak u Ciebie z siostrą - do wszystkiego dwie lewe ręce, jak pracowała to babcia właściwie wychowywała jej córkę bo przecież jej tak ciężko... Pracowała w szkole jako nauczyciel muzyki. Teraz ma 70 lat i co tu dużo mówić gdyby nie moja mama, która nawet wozi jej jedzenie to nie wiem jak ta kobieta by przeżyła... Tak to chodziła do Babci jeść. Także ja mając taki przykład staram się córkę usamodzielniać jak się daA w temacie leniwych dzieci...
Mam sporo młodsza siostrę, takie późne dziecko, za którą mama robiła wszystko.I robi nadal.Siostra ma 25 lat, całe dnie siedzi z komórką, w pracy częściej na L4 i przed kompem niż w robocie. Jak ma coś zrobić to jęczy, marudzi wzdycha że się źle czuje a moja mama mówi "ojej to się połóż..."
Ona ma 25 lat!Ma swoje mieszkanie, ale mieszka z mamą, bo kto by jej prał i gotował?Czasem zrobi sobie kanapki.Pracuje 5h dziennie (poniedziałek -piatrk i wakacje ma wolne) aż od roku i robi zaocznie magisterkę ostatni rok...
Ja w jej wieku od 7 lat byłam na własnym utrzymaniu, robiłam studia, pracowałam- nie rzadko mialam sluzby w nocy. W wieku 23 lat mieszkalam rok za granica i pracowalam. Prałam gotowałam - mieszkałam osobno więc jak sobie nie ugotowałam to byłam głodna, jak nie upralam.mialam brudne itd.
I porównując jej samodzielność do mojej w tym samym wieku jestem po prostu przerażona.
Też właśnie mam za mały gruczoł i przez to nie pracuje tak jak powinien.Dokładnie. Ja muszę znów zbadać to ft4, bo już z 1,5 miesiąca nie badałam. U mnie problemy z niedoczynnością prawdopodobnie wynikają z małej objętości gruczołu. Mam 10 ml, a powinno być około 18. Na szczęście w ciąży mam uregulowane tsh, ale ciągle muszę zwiększyć dawkę eutyroxu. Na razie jestem na 37,5![]()
U mnie było tak samo. Dlatego w książeczce urodzenia ze szpitala mam inne imię i w akcie urodzenia inne. [emoji3]U mnie rodzice tez sie dogadali ze bede Marysia, a jak tata poszedl do urzedu to stwierdzil ze jednak Ania [emoji14] i pozamiatane
Moja koleżanka nigdy nie miała problemów z tarczycą. Całą ciążę badała i wszystko super. Urodziła i się posypało. Niedoczynność i Hashimoto. Tak że nie ma reguły i trzeba to często badać.No to słabo . Ja odpukac nigdy nie miałam problemu z tarczyca teraz coś zaczyna świrować... Może hormony szaleją... ://
No ale na razie chyba pośladkowo ułożony, tak?Mam cukrzycę ciążowa od samego początku ciąży. Jestem na insulinie i dlatego u mnie ciąża musi być rozwiązana szybciej. Gin twierdzi że spokojnie urodze siłami natury o ile mały będzie tak przyrastala z waga jak dotychczas bo jeśli zacznie zbyt szybko przybierać to nie dam rady urodzić 4kilowego dziecka.
Zmienia się co chwilę i gin kazał mi niepanikowac tym bardziej że ostatnio miał położenie glowkowe. Śmiał się że na kolejnej wizycie znów będzie inaczej.No ale na razie chyba pośladkowo ułożony, tak?
Zmienia się to co wizytę czy przeważa pośladkowe ułożenie?
Miałam w lux med, ale prywatnie od 150 do 180zl.
Moja koleżanka nigdy nie miała problemów z tarczycą. Całą ciążę badała i wszystko super. Urodziła i się posypało. Niedoczynność i Hashimoto. Tak że nie ma reguły i trzeba to często badać.