Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie też ciągle się chce jeść , Bulgota w brzuchu mi ale na siłę nie umiem jeść . Dużo już przytyłam(( uwaga !!!! 10,5 kg !!!
Noi standard , 23:15 ja leżę do spania na lewym boku a synek w pachwinach tam nisko gdzieś zaczyna mizianie i się rusza ...a dzień spokojny a noc przychodzi to on pływa sobie :-o
Pytanko , do Was ogólnie mało czuje ruchy w ciągu dnia, powiem to lekarzowi , a powinnam chyba bo nie chodzę nie stoję tylko dużo leżę że względu na szyjkę( hmmm a u Was ?
Łożysko z tyłu , 26+2 dziś
My rowniez sami wybieralismy, a wlasciwie proboszcz wybieral: msza "chrzcielna" jest 1 w miesiacu (chyba, ze sie uprzesz i wyprosisz inny termin), a w pozostałe dni chrzest jest poza msza. Syna chrzcilismy poza msza, przede wszystkom dlatego, ze chcielosmy w Niedziele Milosierdzia a to akurat nie byla ta "chrzcielna". Więc najpierw msza, a po wyjściu wszystkich podeszlismy pod oltarz i tam byl chrzest. Dobrze sie stalo, bo syn mial wtedy nadwrazliwosc na organistke i za kazdym razem ryczal, gdy ja słyszał. Cala msza z nami w pierwszej lawce bylaby koszmarem. A tak dziadkowie i chrzestni sobie siedzielo gdzie chcieli, a my na koncu kosciola w specjalnym pomieszczeniu dla rodzicow z dziecmi. Córkę zaś chrzcilismy na mszy, siedzirlismy w pierwszej lawce. W drugim rzedzie siedziala inna rodzina - w sumie 2 dzieci chrzczonych bylo. Z ciekawostek, slub mozna brac dokladnie tak samo i nie jest to jakas kara czy wykroczenie. Znajomi chrzcza po lacinie (jest więcej egzorcyzmow, o które zreszta mozna uzupelnic "polskie" chrzty nawet po wielu latach) i tez zapraszaja tylko na chrzest, bez mszy.
ja kupiłam pierwszą piżamę do szpitala i szlafrokdla dzidziulka mam juz wszystkie ubranka (zostaje kombinezon na zime i ciepła czapa
no i masa innych gadżetów
ale powoli rozglądam się po różnych stronach
![]()
To tak jak u mnie ubranka mam już chyba wszystkie. Potrzebuje jeszcze kombinezon i czapkę cieplejszą. A w piątek kupiłam koszulę nocną do karmienia. Myślę,że jeszcze ze dwie kupie i cienki szlaftok bo mam same puchate. A wracając do kombinezonu. Mam jeden na 56 (dostałam go) ale chciałabym kupić większy. No i właśnie jaki? 68? Żeby na trochę starczył.
Ja po ostatniej wizycie od razu pomyslalam ze juz musze byc spakowana do szpitala, ale tak odwlekam zeby nie wywolac niczego i teraz stwierdzam ze sie bede martwic a bardziej moj maz jak sie cos stanie a ze nic sie nie stanie to spakuje sie najwczesniej w 9 mies [emoji106]
Ja już się spotkałam z czymś takim. Najczesciej ksiądz ma w danym miesiącu msze na których odprawia chrzest (najczęściej 2 w miesiącu) jeśli rodzicom nie pasuje te terminy to ksiądz robi chrzest Ale poza msza.Nie no impreza to swoje Ale chodzi mi o kościół. Na każdym chrzcie co byłam to była msza i W trakcie niej odbywał się chrzest A dzisiaj zajechaliamy do kościoła i tylko był sam chrzest bez mszy....
Mnie też ciągle się chce jeść , Bulgota w brzuchu mi ale na siłę nie umiem jeść . Dużo już przytyłam(( uwaga !!!! 10,5 kg !!!
Noi standard , 23:15 ja leżę do spania na lewym boku a synek w pachwinach tam nisko gdzieś zaczyna mizianie i się rusza ...a dzień spokojny a noc przychodzi to on pływa sobie :-o
Pytanko , do Was ogólnie mało czuje ruchy w ciągu dnia, powiem to lekarzowi , a powinnam chyba bo nie chodzę nie stoję tylko dużo leżę że względu na szyjkę( hmmm a u Was ?
Łożysko z tyłu , 26+2 dziś
A tragiczne były rozpinane przez środek? Ja kupiłam taką którą odpinia się na każdy cycek osobno. Ale ja się nie znam [emoji6]no właśnie sama nie wiem... a szlafrok też kupiłam cienki (w komplecie z piżamą), teraz musze poszukac te typowe do karmienia, w pierwszej ciąży tragiczne były te na guziczki... szukam czegoś innego![]()