reklama

Październikowe mamy 2018

Jak moj nie ma czasu pojechac po duze zakupy to zamawiam do domu i mam w nosie noszenie. Zamawiam tez dostawe na takie godziny zeby na pewno byl w domu i to wszystko rozpakowal czyli np na 21. Wiem co masz na mysli, tez dlugo bez ogladania sie na nikogo wszystko robilam ale zmadrzalam. Szkoda mi zdrowia mojego i dzieci, poza tym nie mam zamiaru ladowac w szpitalu przez to ze o siebie nie dbalam ;( zakladam ze ide tam dzien przed cc, bo taka mam umowe z lekarzem, ze wczeniej mnie nie kladzie :p
Ja tez zawsze Zosia Samosia bylam...
Ale maz to moja druga polowka...druga ręka... :) trzeba sie uzupelniac :)

reklama
Zrob mu liste ponumerowana....jak zapomni to jeszcze raz niech jedzie... powiedz ze.kazdy skladnik jest najwazniejszy bo jeden od drugiego zalezy..... zeby skomponowac calosc.... jal czegos nie ma niech dzwoni i puta o zamiennik..albo gdzoe co lezy...UWIERZ. MI...WYROBI SIĘ.... ,:)
Nie chodzi o niemoc... kobieta i tak ma co robić
To ja już wolę żeby on się w tym czasie dziećmi zajął :D no i na spokojnie sobie duperelki w bierze pooglądam :D często też razem z dziećmi jedziemy ale to takie zakupy "na szybko" :)

Kocurek wszystkiego najlepszego! Smacznego tortu i łatwego porodu :)

Dziewczyny w lidlu będą ubranka z diabłem tasmanskim od 09.07. Mąż uwielbia go i ma nawat tatuaż z jego podobizna. Artur rok temu jak były miał wszystko kupione z diabłem. W tym roku też tak będzie. A córcia z twitim czy jak to się pisze.
Też czekam na nie :D bardzo mi się podobają :)

Ja mam dzisiaj urodziny :-) urodziłam się mając 2700kg ale myślę że moje dziecko będzie duuuuzo większe, po tacie.

Z tej okazji zamierzam dzisiaj kupić sobie małego torta orzechowego i zjeść całego sama :happy: a co tam, taka okazja to jakoś organizm to zniesie.

Czekam też na rogala do spania, który ma dzisiaj dotrzeć kurierem, może wkoncu się wyśpie...
Wszystkiego najlepszego :) spełnienia marzeń:) ściskam Cię mocno:biggrin2:

Jakbyś coś znalazła ustawę czy coś daj znać też będę szukać informacji . Bez jaj . Szkoda kasy.... Skoro coś jest za darmo to czemu mamy płacić . Ja też nie podaruje . Będę szukać pomocy i info jak to w końcu jest . Mam mało czasu . Już mam 26+5
A nie masz możliwości iść do lekarza na nfz i poprosić o takie skierowanie?

Właśnie czekam w gabinecie lekarza w poradni chorób zakaźnych. Lekarz rzucił okiem narazie tylko na rumień i powiedział, że dzisiaj mnie przyjmuje. Nie siedzę w poczekalni, tylko zamknęli mnie w gabinecie - chyba żebym nic od reszty pacjentów nie złapała :-) Lekarz przyjdzie po mnie osobiście - normalnie VIP :-)

reklama
O kurde normalnie szoking.
I sny mam takie barwne. Ostatnio śniłam, że latam i widziałam piękne lasy, łąki, wielką wodę.
I sny pamiętam.
A mi się ostatnio śniło że urodziłam Mulatka [emoji23] i był taki śliczny, miał wielkie brązowe oczka i kręcone włoski. O dziwo mąż od razu go zaakceptował tylko się zastanawialiśmy jak innym to wytłumaczymy [emoji23] [emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry