Jest północ... ktos jeszcze nie spi?
Ja już powoli odpadam..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jest północ... ktos jeszcze nie spi?
Polecam. Jednak cena jest straszna. Kupiłam taki mały kawałek, 100 gram (taka mini rolada) i chyba z 15 euro za to zapłaciłam. Ale warto było, zwłaszcza że T nie przepada za salami innym niż w pizzy to wszystko dla mnie. Kupiłam też taki duży blok wieprzowej za dyche ale tonie to samo. Ta duża jest odrobinę lepsza od tych dostępnych w Polsce w marketach.Oo
Z osla to ja nie jadlam salami....
W labie krotko pracowalam..wtedy chemicznym..a nie ze spozywka zwiazanym...a zarzadzalam zakladem miesnym i wspolpracowalam z labami i wtedy sie cyrkow naogladalam... kielbachy tez robiliśmy..i codziennie próby do badan... badania wody pitnej.. badanie stolow, noży... wymazy z maszyn... z rak pracowników... brrrr
Ja powoli odpadam. Jutro mam się półtora rocznym szwagerem cały dzień prawdopodobnie opiekować. Na bank mnie wymeczy.Jest północ... ktos jeszcze nie spi?
Ja was nadrobiłam i zmykam spać.Jest północ... ktos jeszcze nie spi?
Kupiłam wielką pake 120 sztuk na olx. W rozmiarach 56-74. Resztę rzeczy kupię po 3 genetyczne 18.07.
Nie chodzę i nie słyszałam o takiej niestetyDziewczyny z Łodzi. Czy któraś może chodzi do dr Baś-Budeckiej ?
Woda gazowana + kostki lodu + plastry pomarańczy i cytryny + borówkiCo tam masz w srodku bo wyglada extra orzeźwiająco ???![]()

Dzień dobry, ja już nie śpię.
Jest gorąco i jestem głodna.
Zaraz wstaje i jadę po ciuszki dla dziecka, pierwsze rzeczyKupiłam wielką pake 120 sztuk na olx. W rozmiarach 56-74. Resztę rzeczy kupię po 3 genetyczne 18.07.
Miłego dnia wszystkim życzę, nie gorącego bo wczoraj było 32 C![]()
Ja też kupiłam trochę ubranek od dziewczyny która mi podesłała nasza @Margonelka
Jakoś dużo mi nie potrzeba bo mam po chłopcach a część uniwersalna, więc szalec nie będę.
Obudziłam się z.cholernym.bolem.glowy i zawalonymi zatokami.Arrrr