NaturalnaMama
Fanka BB :)
No przestań, przexiez bym Was aż tak nie klopotałaZależy czy się przeprowadzimy z P.
Kiedy koncert jest?
Bo jeśli tak to mamy rzut beretem a jeśli nie to przyjedziemy po Ciebie po tym koncercie ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No przestań, przexiez bym Was aż tak nie klopotałaZależy czy się przeprowadzimy z P.
Kiedy koncert jest?
Bo jeśli tak to mamy rzut beretem a jeśli nie to przyjedziemy po Ciebie po tym koncercie ;-)
No nie sądziłam, że takie zabawy mogą się tak kończyćCo za tragedia ... też dla nas przestroga![]()
No nie sądziłam, że takie zabawy mogą się tak kończyć
U nas znowu na Lubelszczyźnie ostatnio dwie akcje z zabiciem noworodków![]()
Jedna laska urodziła, zapakowała w reklamówkę i szufladę pod łóżko a druga mądra zawiniątko w piecu chciała spalić...chore!
I to nie jakieś nastolatki tylko 21latki. Nie wiem co one mają w głowach :/
O matko [emoji33] dobrze, że już okej. [emoji18]A ja właśnie wróciłam do domu...... z izby przyjęć laryngologicznej ...... dostalam takiej fontanny z nosa ze nigdy tak nie miałam, nie mogłam w domu zatamować bo to gdzieś głęboko pękło naczynie , już ta krwią się dlawilam , wiec w auto i szpital, ale już sytuacja opanowana..... jak narazie![]()
Masakra. Ja to się przyznam, że jak w nocy sie budzę ok 4 i nie moge spać to poczytuje fakt. Tam jest mnóstwo takich tragedii. A wymiar sprawiedliwości bywa zbyt łagodny dla takich ludzi. Chociaż z drugiej strony patrząc- kiedyś czytałam ciąg reportaży chyba GW o osadzonych dzieciobójczyniach i najbardziej poraziło mnie to, że w żadnej sprawie nikt nigdy nie był współwinny (ani mąż, babcia, itp.) co jest niemożliwe i chore.Ulicę dalej ode mnie, jak mnie jeszcze na świecie nie było była głośna sprawa. Kobieta co roku zachodzila w ciążę, dzieci nie było. Ludzie myśleli, że tragedia ludzka, nie dopytywali. W końcu pojawiło się dziecko, rosło a tu znowu kolejne ciążę i nic. Po latach ten chłopczyk opowiedział cała historię Pani w przedszkolu. 'mama w nocy miała dziecko, ale tata je uciszyl'. Ona zareagowała, zaczęło się dochodzenie. Okazało się, że te noworodki były żywcem palone w piecu lub zakopane w ogrodzie. Łącznie znaleziono szczątki 13 (!!!)...
@Kocurek
A orientujesz się w jakich godzinach działa i robią te zastrzyki na Kopernika we wtorek i czwartek ? Hmm ?
Miałaś tylko kartę ciąży , wyniki coombsa i tyle ? A skierowanie czy receptę na Rhophylac 300 czy nie trzeba ?
Pytali Cię np. czemu tam robisz albo u kogo prowadzisz ciążę ?![]()
Trzymaj się dużo zdrowia życzęA ja właśnie wróciłam do domu...... z izby przyjęć laryngologicznej ...... dostalam takiej fontanny z nosa ze nigdy tak nie miałam, nie mogłam w domu zatamować bo to gdzieś głęboko pękło naczynie , już ta krwią się dlawilam , wiec w auto i szpital, ale już sytuacja opanowana..... jak narazie![]()
Tez nienawidzę takich gadek , my z mężem tez wolimy sami spędzać czas bez znajomych, bo jak tylko z kimś się spotkamy to od razu sto pytań do..... a to kogoś boli kolano, a to babcie w kręgosłupie strzela .... a mi się rzygac chce jak tego słucham, bo na co dzień mamy dość pracy i w wolnym czasie nie mam ochoty tego słuchać ....Ja,tak jak @pat&mom zachowuje sie często aspołecznie. Nie znoszę zbyt bliskich kontaktów z sąsiadami,koleżaneczkami a nawet czasem z rodziną. Lubię samotność i nie mam z nią żadnych problemów. Ot typowy introwertyk. Nie cierpię plot,wypytywania,wysłuchawania jak to komus źle bo kasy nie ma. Zawsze jak ktos tak sie żali i meczy tyłek długo to pytam,czy rozmawiamy zawodowo czy prywatnie...bo jak zawodowo to ja teraz jestem po pracy,a jak zawodowo to zapraszam w godzinach pracy. Wredne,wiem,ale nikomu kto tak robi nic złego nie grozi i nie jest potrzebna natychmiastowa interwencja.
@Miao może to i sposób jest,takie odpowiadanie,że wydarzyło się to i to. Teraz ja generalnie bezczelna sie zrobiłam(hormony?) i centralnie odpowiadam np sąsiadowi żeby se zadzwonił i sie zapytał![]()