reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja co prawda nie mam mdłości, ale rano miałam taki atak gorąca,zrobiło mi się słabo i kręciło w głowie:(
A tak poza tym czytałam właśnie artykuł, że poranne mdłości świadczą o tym, że będzie dziewczynka, a ich brak to chłopczyk [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Eee sciema jakas. Ja w pierwszej ciazy wymiotowalam i chłopak, w drugiej mega mdlosci i dziewczynka :)

Stonkabiedronka, za wcześnie może być. W ciąży z córką pozytywny test wyszedł 14 dni po owulacji i to był cień cienia totalny. Teraz też miałam mnóstwo testów z allegro po 1,00zł więc robiłam od 9dpo (teoretycznie bo nie mam pojęcia kiedy miałam owulację ale wydaje mi się że 12 dnia) i co, nic, 13 dni po owulacji przestałam robić bo zobaczyłam różowo-brązowy śluz czyli zapowiedź okresu. No ale przez dwa dni okres się nie pojawił, więc spóbowałam jeszcze raz 15dpo i nagle- cień cienia tak blady że mąż powiedział że mam spadać ;) I że nic nie widzi. Musiało mi się w tym cyklu przesunąć wszystko- i pierwszy raz w życiu (a to już w sumie 5 ciąża) spotkało mnie najwyraźniej to, co nazywają plamieniem iplantacyjnym ;)
Organizm to nie komputer, czekaj cierpliwie, trzymam kciuki :)

Nie orawda z corka ani razu nie zwymiotowalam mdlosci tez nie maialam czyli sie nie sprawdzilo:-)

Ja co prawda nie mam mdłości, ale rano miałam taki atak gorąca,zrobiło mi się słabo i kręciło w głowie:(
A tak poza tym czytałam właśnie artykuł, że poranne mdłości świadczą o tym, że będzie dziewczynka, a ich brak to chłopczyk [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie orawda z corka ani razu nie zwymiotowalam mdlosci tez nie maialam czyli sie nie sprawdzilo:-)
Pewnie że się nie sprawdza, ja z pierwszą super się czułam, wpieprzałam słodycze i tony czekolady, z drugą trochę mnie mdliło, w diecie śledzie i kiełbasa zapijane hektolitrami pepsi za każdym razem jest inaczej. W pierwszej ciąży wyglądałam strasznie, w drugiej jak z okładki vouga.

reklama
Mnie za to ciagle coś wyskakuje na twarzy już dawno nie miałam tego problemu.
Dodatkowo czuje się jakbym miala grypę.

Ja jestem cała w pryszczach :( Wszędzie, twarz, dekolt, plecy :( Pocieszam się że to od wysokiego progesteronu :P
Mamisia83, ja też mam jutro wizytę, o 16:20. Kurczę u ciebie to już wszystko będzie pięknie widać a ja idę trochę wcześnie ale chcę chociaż wiedzieć czy mogę zacząć się cieszyć czy znów coś nie tak...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry