Pl-AN*NA-Trzecie trzymaj się Kochana, taki dzień. U mnie psychicznie lepiej, dziś za to oglaszam pierwszy dzień mdłości i piekielny ból głowy.Ja tez chodzę i się wściekam na wszystko i wszystkich
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pl-AN*NA-Trzecie trzymaj się Kochana, taki dzień. U mnie psychicznie lepiej, dziś za to oglaszam pierwszy dzień mdłości i piekielny ból głowy.Ja tez chodzę i się wściekam na wszystko i wszystkich
Hej. Dziewczyny napiszcie czy boli was podbrzusze albo czy macie jakieś "kłucia" w okolicach jajników?
Bylam u gin 5,2 byl ładny pęcherzyk i ciałko żółte i wszystko było ok
We wtorek ide mam nadzieje zobaczyc juz zarodek bedzie 6,1. Ale martwią mnie te bóle. Jak leze odpoczywam jest ok, ale jak probuje cos robic to rwie strasznie :/
Napiszcie jak jest u was (albo jak miałyście w poprzednich ciążach)?
U mnie jakos od kilku dni tez mega apetyt [emoji23][emoji23]Za to jaki apetyt mam dzisiaj. Zjadłam na obiad aż 3 duże kawałki pizzy. Jezu, zaraz pęknę [emoji23]
![]()
Tez tak czasem mam i chyba wole tak niz gdyby nic mnie nie bolalo [emoji23]Hej. Dziewczyny napiszcie czy boli was podbrzusze albo czy macie jakieś "kłucia" w okolicach jajników?
We wtorek ide mam nadzieje zobaczyc juz zarodek bedzie 6,1. Ale martwią mnie te bóle. Jak leze odpoczywam jest ok, ale jak probuje cos robic to rwie strasznie :/
Ja mialarm wcześniej takie klucia w pachwinach i brzuch od czasu do czasu ciągnął . Teraz spokój jakoś, w piątek kropka widziałam i serducho wiec to pewnie normalne takie bóleHej. Dziewczyny napiszcie czy boli was podbrzusze albo czy macie jakieś "kłucia" w okolicach jajników?

Mnie cały poprzedni tydzień bolał brzuch jak na @ I dziwne kłucie jak np kichnęłam.Hej. Dziewczyny napiszcie czy boli was podbrzusze albo czy macie jakieś "kłucia" w okolicach jajników?