Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szalona lekarz Ci nic nie mówi że za dużo? Ja to mojego się boję [emoji33] on jest mega wrażliwy na punkcie tycia zrobił mi wykład o sercu i w ogóle każdy kg to obciążenia dla organizmu. Ja.mam.wrazenie że.tyje z dnia na dzień ale codziennie na wagę nie wchodzę bo już mi starczy smutków póki ci było 5-6 kg mam 28 tydzieńTo ja na razie rekord bije.... 26tc i mam 12 kg na.plusie.. o 4 za duzo...
Ogarne temat po porodzie![]()
Oho dorodny ten wasz Kostek rzeczywiście. Fajnie ze wsZystko dobrze. A waga, no coz nie beszieny sie chyba teraz zamartwiac.he?Ale naskrobalyscie
Wizytowałam wczoraj, opóźnienie 2h, wrosłam w siedzenie.
25+2 i jestem 8kg na plusie -,- liczyłam na max 10, ale czuje ze mogę się w tym nie wyrobić.
Kostek chyba będzie się tak nazywał po złości bo do kościstych nie należy póki co - 1080 g
No ale co zrobić ... może chociaż jedno dziecko nie będzie odmawiać jedzenia
Poza tym wszystko w normie, poumawialam się już do końca na wizyty.
Czas się wziąć za ta wyprawkę, bo za miesiąc mogę już nie wstać. Wieczorem się dusze, nogi już puchną generalnie takie jeść pic i spać w tej ciąży![]()
To ci naprawde wspolczuje...Niestety z tym nic się nie robi. Taka moja uroda z tą nerkajak będzie mnie mocno bolało, że żadna pozycja nie pomoże to mogę wziąć 2 apapy
![]()
Święta racja!Ale czy to musi byc w tydzien po porodzie? Ja wiem ze zadna z nas nie chce upaść i pozniej brzydzic sie sama siebie, ale przy dziecku, a tym bardziej karmiac piersią szybko waga spadachociaz znam przypadki ze dziewczyny marudza, ze im tyle kg zostalo po ciazy, ale bochenek chleba to dla nich na dzien malo ;( nie liczac innych posilkow i przekasek ;( moim zdaniem umiar i rozsadek kluczem do sukcesu
![]()
Hejo juz wrocilam i Was nadrabiam [emoji3]A propo cc, znieczuleń itd , te wszystkie gdybania są bez sensu.... każdy organizm znosi znieczulenie inaczej, nawet ta sama osoba raz może czuć się jakby zmartwychwstała a innym razem świetnie.... nie ma co się nastawiać ze będzie mega super lub mega okropnie, ja z własnego doświadczenia prywatnego i zawodowego wiem ze większość obaw o których tu piszą niektóre dziewczyny ... typu: zła dawka znieczulenia, alergia , lub inne tego typu sprawy.... się zdążają pewnie tak rzadko ze ja jeszcze tego nie widziałam.... na prawdę tym się zajmują specjaliści a nie jakieś chłopki roztropki...... nie ma co panikować ani siać zamętu ....i tak każda z nas przejdzie to inaczej
Najszybciej jakiekolwiek komplikacje mogą wydarzyć się nie z winy personelu a z winy pacjentki która nie stosuje się do zaleceń przed lub po zabiegu... np nie będzie na czczo( oczywiście przy planowym) , za szybko chce wstać po znieczuleniu zo lub pp, za szybko chce jeść lub pic itd
A później zdziwienie ze po znieczuleniu rzygaja jak koty .... bo ona tylko się wody napiła bo już nie mogła wytrzymać .... ile razy to przerabialam
Tak [emoji7][emoji7] to moj wybawca [emoji173] musze kupić nowe opakowanie [emoji3][emoji23]Ja brałam Rennie ale tylko nasilalo problem.
Kupiłam tabletki polecone mi tu na forum i są super. Biorę jedną przed snem (w nocy mam najgorzej i czasem w ciągu dnia.
Ja stosuje colon C i dzialaMi na ostatniej wizycie lekarz poleciła Laktuloze lub Colon C na zaparcia. Kipilalam Colon C dziś 1 dzień będę stosować to dam znać czy to działa.