Nie bez powodu w ciazy i przy karmieniu mozna brac paracetamol nawet bez konsultacji z lekarzen a ibuprofenu nie.Paracetamol jest ponoc "lagodniejszy" dla organizmu niz ibuprofem wiec mi sie wydaje ze powinno byc odwrotnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie bez powodu w ciazy i przy karmieniu mozna brac paracetamol nawet bez konsultacji z lekarzen a ibuprofenu nie.Paracetamol jest ponoc "lagodniejszy" dla organizmu niz ibuprofem wiec mi sie wydaje ze powinno byc odwrotnie
Czytam, żeParacetamol jest ponoc "lagodniejszy" dla organizmu niz ibuprofem wiec mi sie wydaje ze powinno byc odwrotnie
Tak, bo znam przypadki gdzie Pani idzie do lekarza z gotową diagnoza wyczytaną z internetu, albo mowi „ a bo w szpitalu w Leśnej Gorze to inaczej doktÓr mówił”
Nie, nie zmyślam. Taka jest świadomość ludzi niestety
Mamy nie są najlepszymi doktorami - seriojestem daleka od tego, jak się na czymś nie znam to wole przemilczeć, a nie puszczać famę dalej w świat
![]()
Tez myslalam o chicco, ale duzo drozsze sa. Ten klups to drewniane lozeczko, tylko,ze male, ze zdejmowanym bokiem, wiec materac jest potrzebny, ja chce kupic zwykly piankowy, widzialam, ze po 30-50zl ze sa.Do niej trzeba materacyk? Ja się zastanawiam nad dostawką chicco ale są dosyć drogie, wydają się za to bardzo mięciutkie i przyjemne. Ja chcę mieć dziecko przy lozku no i kółka obowiązkowe.
Tez myslalam o chicco, ale duzo drozsze sa. Ten klups to drewniane lozeczko, tylko,ze male, ze zdejmowanym bokiem, wiec materac jest potrzebny, ja chce kupic zwykly piankowy, widzialam, ze po 30-50zl ze sa.Zobacz załącznik 876476
Hehe dokładnie [emoji3][emoji3][emoji23]U mnie też i nie wygląda jakby miało się to zmienić [emoji23] ale takie pełne eleganckie B ! [emoji23]
No i to tez próbuje "przekazac" Szalonej, bo pisze odwrotnie, ze najpierw ibuprofem, a jesli nie da rady to paracetamolNie bez powodu w ciazy i przy karmieniu mozna brac paracetamol nawet bez konsultacji z lekarzen a ibuprofenu nie.
Tez myslalam o chicco, ale duzo drozsze sa. Ten klups to drewniane lozeczko, tylko,ze male, ze zdejmowanym bokiem, wiec materac jest potrzebny, ja chce kupic zwykly piankowy, widzialam, ze po 30-50zl ze sa.Zobacz załącznik 876476
Zwrocilabym uwage.... nie po to czyszcze podloge jak mam dzieci co rekami buzie klada na panelach..zeby ktos syf mi do domu wnosil.. ..i z nieumytymi rękoma podejsc bym nie dała do noworodka..
. nawet moje maluchy myja rece jak z dworu czy przedszkola przyjdą...
A to dziewczyny co remonty i przeprowadzki maja. .uwazajcie na takie położne.. ciekawe czy za brak lozeczka jakies konsekwencje moga byc ?? No chyba nie.....