aspekt
Fanka BB :)
Raczej tak, regulacja jest plynna a nie skokowa jak w wielu dostawkach. Mam te samaDo każdej wysokości naszego łóżka da się dopasować?
Oczywiście jest jakis margines odleglosci od podlogi, ktorego sie nie przeskoczy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Raczej tak, regulacja jest plynna a nie skokowa jak w wielu dostawkach. Mam te samaDo każdej wysokości naszego łóżka da się dopasować?
My teraz przyspieszyliśmy, wzięliśmy wszystkie raty 0% jakie Polska oferowała i wygląda na to że w sierpniu się wprowadzimy (chociaż drzwi wewnętrzne nam zamontują na koniec sierpnia [emoji23] ale ja już stwierdziłam że w sumie nie potrzebuje ich do życia.. [emoji23])Zazdroszczę przeprowadzki, my będziemy sie jeszcze "meczyc" u rodzicow gdzies z rok [emoji3][emoji3][emoji58]
No my właśnie mamy podobnie bo cała zawartość mieszkania nagle w 1 pokoju [emoji33] który jest salonem sypialnia garderoba gabinetem i w ogóle [emoji23] wszyscy mi chcą zwozić ciuszki a ja nie mam gdzie tego ładować [emoji3]Bylam w takiej sytuacji i doskonale Cie rozumiem. Wszyscy naokoło sie pytali czy juz mam dla malego gotowe ubranka, wozek itd a ja na nich warczalam bo nie mogłam sie doczekac. My cala zawartosc kawalerki 40m2 zmiescilismy w jednym 7m2 pokoju i tam mieszkalismy pod koniec ciazy. Początki sa trudne jak wszystko na raz sie dzieje a czas goni![]()
Ja też stwierdziłam, że zasłonka prysznicowa zamiast drzwi do kibelka i na razie damy radęMy teraz przyspieszyliśmy, wzięliśmy wszystkie raty 0% jakie Polska oferowała i wygląda na to że w sierpniu się wprowadzimy (chociaż drzwi wewnętrzne nam zamontują na koniec sierpnia [emoji23] ale ja już stwierdziłam że w sumie nie potrzebuje ich [emoji3]
Dzięki Ci bardzo! Tyle lat mam,do lekarzy chodzę i ze sobą i z synem i pierwszy raz słyszę o tym. Zawsze było,że jak u młodego gorączka to 1mg paracetamolu co kilka godzin(dawka taka moze dlatego,ze i wzrost i waga jego sluszna),a on jak chory to 40 st :/Tak, dokładnie , plus chłodne okłady na okolice dużych naczyń czyli na pachwiny, brzuch, pod pachami ....Takie same są zalecenia zbijania gorączkę u dzieci i dorosłych, żeby mieszać leki, nie brac ciagle paracetamolu lub ciagle NLPZ właśnie żeby nie przedawkować
I ja z piąteczka dolaczam....Przybijam piątkę bo u mnie to samo...w jednym pokoju u mamy a na budowie bejzel
Mąż zaczął malować ale nadal nie mamy kuchni, paneli na górze i schodów zamontowanych...Czasu coraz mniej. W sierpniu ma urlop i obiecuje że wszystko "się zrobi" że jeszcze "dużo czasu" ehhh
Jak gościom się nie spodoba to mam jeszcze wychodek po robotnikach na podwórku [emoji23]Ja też stwierdziłam, że zasłonka prysznicowa zamiast drzwi do kibelka i na razie damy radę![]()
Hehe...ja w sumie też. Tam bardziej intymnie [emoji14]Jak gościom się nie spodoba to mam jeszcze wychodek po robotnikach na podwórku [emoji23]
U nas jest klasuunia (nasz murarz sobie ten wychodek przywiózł a lubił tam ewidentnie spędzać czas) jest deska elegancka plastikowa, ładne zamknięcie, papier wisi [emoji23]Hehe...ja w sumie też. Tam bardziej intymnie [emoji14]