reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Mnie czeka diabetolog 19 lipca. Ciekawe co znów wymyśli [emoji14]. Ja nigdy ciał ketonowych nie miałam w moczu. A jak u Was z waga jeśli mogę zapytać?
Ależ oczywiście,że możesz zapytać [emoji23] ja dzisiaj o niczym innym nie mówię jak ktoś chce słuchać. Ponieważ rano wchodzę na wagę bo chciałam psa zważyć A mam taką wagę do ważenia dzieci że najpierw siebie trzeba zważyć A potem z dzieckiem na ręku (w moim przypadku pies) i wychodzi ile waży. I co? Kilo mniej niż 4dni temu [emoji15] [emoji1] [emoji1] oczywiście ja bo pies przytył. I +5 A było +6.

24+5, 5 w porywach do 6kg na plusie na ten moment..
IMG_20180712_215158935.jpg

Załączniki

• IMG_20180712_215158935.jpg
    IMG_20180712_215158935.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 306
Ka30sia, mimi00 kurde to wy macie lepsze wyniki z tą wagą niż ja chociaż troszkę schudlyscie. Ja na początku ciąży wazylam 53 kg później schudłam do 51 [emoji53]. Potem miałam obsesję codziennie się wazylam i jak waga pokazała niewielki spadek to już miałam schizy że dziecko nie rośnie. Przez te moje 4kg na plusie mam zawsze strach przed wizytą u gina o wagę małego [emoji53]. 20 lipca będę wiedziała ile waży teraz i już się stresuje bo naczytalam się o hipotrofi [emoji53].

Ja jedno mialam 9.06 i nawet spoko się czułam, później u brata 30.06 trochę bardziej ociężała ale tragedii nie bylo...potanczylam, pojadlam ale cieszę się że mam już to za sobą [emoji13]. Mam dwie kiecki jak chcesz podeślę Ci linki do aukcji.
Chcę,chcę..dawaj:D
@Emol brak słów na tego dziada. Tylko teraz jest tak,jak dziewczyny pisaly-slowo przeciw slowu. I jak udowodnić,że on zmysla?

Byłam wczoraj u mojej ginekolog, ogólnie wszystko ok tzn z ciążą - szyjka długa i twarda, macica miękka. Tylko że mam podwyższone leukocyty.... Norma jest do 10,04 a ja mam 15,35 tys/mikrolitr. I najlepiej ze ona nie widzi dlaczego i żebym poszła do internisty. Dziś byłam oczywiście w lux medzie a tam to nigdy nie wiadomo na kogo się trafi, szczęśliwie ten lekarz był sensowny. Osłuchał mnie, gardło obejrzał i tu jest wszystko ok. Jego zdaniem to może być bakteria w moczu bo mam w badaniu moczu ślad białka. Oddam jutro mocz na posiew i crp mam jeszcze zrobić. Zaczęłam się tym denerwowac bo chodze do tej ginekolog i niby wszystko dobrze a teraz przejrzałam poprzednie wyniki krwi i też te leukocyty były na podobnym poziomie... A wtedy mówiła że może to po infekcji. Wiem że ktos tu miał bakterie w moczu... Czy w wynikach krwi było coś nie tak? Boje się że to może już długo trwać u mnie...
Ja miałam w moczu nieliczne bakterie, wyniki z krwi wychodziły ok. Mój lekarz może by nawet tego nie leczył ale ja bardzo narzekałam na kłucie podczas sikania i popuszczalam jak kaszlalam albo i kichalam. Brałam furagine kilka dni i przeszło. Wyniki z moczu się poprawiły. Myślę że jeśli chodzi o twoje wyniki krwi to też zależy od tego jaka to infekcja pęcherza jest, być może twoja jest akurat taka że i w krwi wychodzi.

reklama
Aleks SUPER !!
Mi się wydaje że to zależy od tego jak rodzicom się podoba i od małego mówią do dziecka Olek czy Aleks. Miałam w klasie Aleksandra ,zawsze mówiliśmy na niego Aleks bo tak się przedstawił.
Ja gdybym dała synowi Aleksander to też bym wolała zdrobniale Aleks a nie Olek ;)
Mama mi powiedziala ze to nie fair..ze i wojtek maja krotkie imiona..a aleksander bedzie mial takie dlugie... ona jest za bartkiem

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry