Dzień dobry

U mnie dziś zachmurzone,ale duszno. Męcząca pogoda.
@Szalona 29 Ty się na nikogo z imieniem nie oglądaj,tylko weźcie takie jakie Wam pasuje bo niewiadomo jak się losy potoczą i jakie imiona w otoczeniu miec bedziecie. I właściwie do każdego imienia mozna się przyczepić-bo sie kojarzy,bo długie,bo krótkie,bo głupi wierszyk jest itp.
Cos mi sie wydaje,że stanie na Filipie
@Otoona trzymaj się,leż i badaj ile wlezie

Mam nadzieję,że to faktycznie jakaś żyłka i nic więcej. Wazne,że jesteś w szpitalu
@Emol Twój mąż popis daje ostatnio,nie ma co... I nie chcę stawać po jego stronie(po żadnej nie chcę),ale może on bardzo niefortunnie chciał Ci przekazać,że po co się męczyć z konowałem i denerwować teraz w ciąży. Może chłop nie potrafi bez emocji przekazać Ci tego,co naprawdę chciał by powiedzieć,tylko to swoje męskie: "aaaa..weź nie pier*ol".
Do tego Ty wczoraj byłaś i tak już nakręcona(i całkiem słusznie),no i ostatnia akcja urodzinowa leży Ci też na serduszku. Po prostu kumulacja.
Nie mówię,że masz zrezygnować z przeprosin,ale chyba trzeba przy okazji tych przeprosin trzeba sobie to wyjaśnić,powiedzieć wszystko i wtedy przyjdzie spokój
@Mamisia83 strajk na Jaczewskiego jeszcze jest?

Ponoć odsyłają pacjentki innych lekarzy..